De baas aan het woord.
Wij zorgen voor een fijne werkomgeving!

Ik ben Lucas, 21 jaar, en werk nu ongeveer 2,5 jaar met veel plezier voor Burger King.

Ik ben begonnen als crewlid en sinds kort doorgegroeid als Restaurant Manager bij Burger King Nijmegen.
Bij Burger King heb ik in verschillende filialen mee mogen draaien. Het is mooi om te zien dat er binnen elk filiaal een fijne werksfeer aanwezig is dat heel erg op een familie lijkt.


Naast de leuke werksfeer is het natuurlijk ook soms keihard werken en juist die goede werksfeer zorgt ervoor dat we beste service kunnen verlenen en een glimlach op het gezicht van onze gasten kunnen toveren.

Binnen BK Nijmegen hebben we veel verschillende culturen. Dit zorgt voor interessante gesprekken en wij zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij ons op de werkvloer. Wij streven allemaal naar de beste service, of dat nou vanuit de keuken of aan de kassa is.

 

Binnen ons team streven we er ook naar om het beste uit iedereen te halen. Sommige mensen komen hier met het doel om een beetje Nederlands te leren, andere komen hier om stressbestendig te worden. Wij motiveren iedereen en zijn niet bang voor een uitdaging.

 

Wij vinden doorgroeimogelijkheden binnen Burger King heel belangrijk. Alle managers die bij BK Nijmegen werken zijn allemaal intern doorgegroeid van crewlid naar manager en dit geld voor de meeste van onze filialen.
Ten slotte, voor de toekomst hoop ik dat we weer open mogen tot in de late avonduren zodat we ook ’s nachts mensen blij kunnen maken met een Whopper of Long Chicken!

Baas in de Horeca lucas.jpg

Over Burger King Nijmegen

 

Working at BURGER KING® is not so Cool, it's the hottest place to work! 

 

Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Dat doen wij sinds 1981 hier in Nederland.

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Nijmegen

Adresgegevens

Molenstraat 51

6511 HA Nijmegen

Contactgegevens