De Baas aan het woord.
Iedereen helpt elkaar tijdens zijn shift!

Hoi, ik ben Davy , Restaurant Manager van Burger King Zuidplein Rotterdam en  Burger King Capelle aan den IJssel.

 

Wij zijn gevestigd in het mooie winkelcentrum Zuidplein precies naast het metrostation en tegenover Ahoy.

 

Als Restaurant Manager ben ik eindverantwoordelijk om het beste eindresultaat te behalen. Samen met mijn team zorgen wij ervoor dat wij de lekkerste burgers en frites serveren aan onze gasten. Het maakt mij trots om te zien hoe mijn team iedere dag weer vol passie zich inzet om te zorgen voor de ultieme gastbeleving. De afwisseling tussen het meewerken op de werkvloer en administratieve taken en het geven van on the job trainingen maakt mijn baan divers en interessant.

 

Iedere nieuwe medewerker wordt via onze interne trainingsprogramma opgeleid tot keuken en countermedewerker en je kan zelfs doorgroeien tot leidinggevende ook al heb je geen ervaring in de horeca, wij begeleiden je met veel plezier tot een echte KING! Iedere dag is weer anders en onze gasten komen niet alleen terug voor een heerlijke burger of topsnelheid maar ook zeker voor jou!

Baas in de Horeca Davy.jpg

Over Burger King Rotterdam Zuidplein

 

Working at BURGER KING® is not so Cool, it's the hottest place to work! 

 

Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Dat doen wij sinds 1981 hier in Nederland.

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Rotterdam

Adresgegevens

Zuidplein Hoog 619

3083 BH Rotterdam