Werken aan de Noord Boulevard in Scheveningen 

 

Op zoek naar een bruisende job en werkplezier? Ontdek de horeca! 

Werken bij De Strand Kantine 

 

Je komt te werken aan het strand zonder dat je door het zand hoeft te lopen én de beste werktijden van de boulevard met openingstijden tussen 11:00 en 19:00 uur

 

Met flexibele uren, een levendige werkomgeving en eindeloze mogelijkheden om te groeien, is dit jouw kans voor een onvergetelijke tijd én om lekker te cashen.

Want uiteindelijk wil je natuurlijk vooral goed geld verdienen.

 

 

De Strand Kantine is de ultieme 'hang out' plek waar je kan genieten van een dagje strand zonder dat het veel hoeft te kosten. We zijn een toegankelijke en ontspannen plek waar iedereen zich thuis voelt, met lage prijzen en een self-service concept. 

 

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons enthousiaste team van jonge professionals en ontdek de mogelijkheden van werken in de horeca.

 

Check alle vacatures hieronder!

scheveningen_temporary.jpg


Over werken bij De Strand Kantine

 

Zelf halen, weinig betalen! Een uniek concept gelegen op een prachtige locatie aan de Noord- Boulevard in Scheveningen. Een hang-out voor iedereen.

 

Met een ruim terras kan je er op een zonnige dag genieten van een lekker drankje en een hapje. In de winter komen de gasten opwarmen na een lange strandwandeling.

 

Door het concept van zelfbediening betalen gasten een leuke prijs waarbij de service niet af doet. Als team maak je natuurlijk het verschil en heb lekker de tijd op een praatje te maken met je gasten.


Contact De Strand Kantine

Adresgegevens

Strandweg 155

2586 JM Den Haag