Word Baas bij de Burger King!
En laat ons je alles leren.

Hoi! Ik ben Stefanie, Restaurant Manager bij Burger King Helmond. Ons restaurant is sinds 2017 gevestigd aan de Europaweg in Helmond.  

 

Als Restaurant Manager ben ik verantwoordelijk voor ons restaurant en het merk. Dagelijks zorg ik er samen met mijn team voor dat we de lekkerste whoppers verkopen, de beste gastenservice bieden en onze gasten verwelkomen in een mooi en schoon restaurant. Tijdens een werkdag bij Burger King help ik mee op de werkvloer, voer ik administratieve taken uit en ben ik bezig met het coachen en begeleiden van crew en shiftleaders. Een zeer afwisselende baan dus! 

 

Het team van Burger King Helmond is jong, gemotiveerd en staat voor elkaar klaar. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kassa-, keuken-, en/of managementtalenten. Dankzij on-the-job training en een online trainingsprogramma kan jij binnen de kortste keren een perfecte whopper maken, gasten te woord staan of zelfs een hele shift runnen. Dus ben jij op zoek naar een (bij-)baan met leuke collega’s, goede doorgroeimogelijkheden en voldoende afwisseling? Dan zijn wij bij Burger King Helmond op zoek naar jou! 

 

Baas in de Horeca Stefanie Helmond.jpg

Over Burger King Helmond

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Helmond

Adresgegevens

Europaweg 154

5707 CL Helmond