Baas aan het woord.
Iedere gast wordt met een friendly & fast service geholpen.

Hoi! Mijn naam is Danique en ik ben werkzaam bij Burger King Arnhem als Restaurant Manager.

Ik werk al 18 jaar bij Burger King en nu sinds 2 maanden in deze mooie zaak.

De locatie is goed gekozen omdat het vlakbij het uitgaansleven zit. Het is een mooi, groot en nieuw filiaal. Elke dag is er wel weer een nieuwe uitdaging wat dit werk zo leuk maakt. Altijd weer nieuwe gasten om blij te maken. Er zit nog veel meer potentie in dit filiaal waar we als team alles proberen uit te halen.

We proberen onze nieuwe medewerkers altijd te motiveren om het beste uit hun zelf te halen en te kijken waar ze eventueel in kunnen groeien.

Voor veel jongeren is dit de plek om sociale contacten op te doen tijdens het werk en eventueel hun Nederlands te verbeteren aangezien vaak buitenlandse studenten hier solliciteren.

Baas in de Horeca Danique Arnhem.jpg

Over Burger King Arnhem

 

 

Working at BURGER KING® is not so Cool, it's the hottest place to work! 

 

Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Dat doen wij sinds 1981 hier in Nederland.

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Arnhem

Adresgegevens

Jansstraat 43

6811 GH Arnhem

Contactgegevens