Burger king arnhem zoekt jou!

 

Werken bij Burger King is echt samen werken in een team! Samen zorgen jullie voor de beste service voor iedere gast. 

Al ervaring of nog niet? Wij leren je graag de rest! 

Vaste uren of op flexibele basis, een vast rooster of iedere week verschillend; we denken graag met je mee! 

 


Over Burger King

 

Werken bij Burger King betekent werken met plezier, met collega's en jezelf zijn. Met de vriendelijkheid en gastvrijheid waarmee jij voor de gasten zorgt, zorgt Meyer Horeca Groep voor jou.  Er wordt samen hard gewerkt, - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen! 

 

Werken bij Burger King doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt, voor de gasten en omdat het concept je aanspreekt. Het totaal plaatje klopt. 

BK Team

Over werken bij Burger King Arnhem

 

Bij Burger King werk je niet alleen voor een mooi merk. Bij Burger King in Arnhem werk je midden in het centrum. Hier gebeurt altijd wel iets en weten de gasten de zaak altijd te vinden! 

 

Met overheerlijke burgers uit de grill en een vriendelijke service zorgen de medewerkers voor tevreden gasten. Het team werkt samen en zorgt daardoor voor een goede werksfeer. We vinden goed werkgeverschap erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk! 

 

We zorgen voor training in opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Daarnaast vinden we een prettige werkgeving belangrijk. Zo kan je ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.

 


Contact Burger King Arnhem

Adresgegevens

Jansstraat 43

6811 GH Arnhem

Contactgegevens