De Baas aan het woord.
Onze Whopper is echt een begrip.

Hallo mijn naam is Jasper. Ik ben de restaurant manager bij onze Burger King in Emmen.

 

Onze Burger King zit gevestigd in hartje Emmen met een gigantisch plein net naast dierenpark Wildlands! 

 

Naast onze mooie locatie hebben we ook een erg leuk team, een hechte groep mensen die hard werken en voor elkaar door het vuur gaan. Ik ben eindverantwoordelijke voor ons restaurant en samen zorgen we ervoor dat we elke dag het beste uit elkaar halen en zorgen we voor tevreden gasten, een gezellige sfeer en top resultaten. 

 

Naast ons mooie restaurant hebben ook nog home delivery! Zo is geen enkele dag hetzelfde en ben je bezig met verschillende werkzaamheden in en rondom het restaurant. 

 

Nieuwe medewerkers worden vol enthousiasme ontvangen en worden goed ingewerkt. Zodra je vertrouwen hebt opgebouwd zul je steeds meer zelfstandig gaan doen en zo zul je elke dag wel wat nieuws leren. Ontwikkeling vind ik een erg belangrijk punt in mijn werk en ik zal dit ook altijd aanmoedigen. Samen zorgen we voor top resultaten en tevreden gasten!

 

Word jij onze nieuwe t(wh)opper? 

Baas in de Horeca _L1A2470.jpg

Over Burger King Emmen. 

 

Working at BURGER KING® is not so Cool, it's the hottest place to work! 

 

Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Dat doen wij sinds 1981 hier in Nederland.

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Emmen

Adresgegevens

Raadhuisplein 61

7811 AP Emmen

Contactgegevens