Filters

Loading...

Vacatures Scheveningen

0 vacature

Geen vacatures beschikbaar

Over horeca vacatures in Scheveningen

 

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Bij Baas in de Horeca hebben wij verschillende horeca vacatures in Scheveningen. Of je nu op zoek bent naar een baan in de bediening of in de keuken, wij hebben de leukste horeca jobs in Scheveningen voor je geselecteerd! De horeca is een veelzijdige en uitdagende sector om in te werken.

 

Ben je gastvrij en barst je van de energie? Dan is een baan als horecamedewerker in Scheveningen echt iets voor jou. In de horeca vind je uiteenlopende banen van nachtportier tot fietsbezorger. Ben jij de Baas in de horeca die we zoeken? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Scheveningen!

RijkinBeeld-7911.jpg

Horeca zaken in Scheveningen

 

Voor het vakantiegevoel in Nederland ga je naar Scheveningen. Bekend om de iconische pier, uitgestrekte boulevard en kilometers lang strand. Aan de Noordboulevard van Scheveningen vind je Moeke. Een grand café waar het altijd gezellig is.

 

Moeke Scheveningen heeft het beste plekje op de boulevard om de mooiste zonsondergangen te bekijken. Vlakbij het Circus Theater is Moeke de perfecte plek om voor je avondje uit te komen eten. Voor de lekkerste flammkuchen, borrel of een goed gesprek kan je hier altijd terecht. Meer weten over Moeke in Scheveningen? Lees hier verder:

 

RijkinBeeld-7441.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Scheveningen

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Scheveningen bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Scheveningen nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Scheveningen voor de start van jouw horeca avontuur.