De baas aan het woord.
Ik zorg goed voor de gasten en het personeel.

Hoi. Ik ben Jermain, restaurant manager van Burger King Eindhoven. Wij zijn gevestigd in één van de drukste winkelstraten van het centrum. 

 

Ik ben verantwoordelijk voor het gehele filiaal en samen met mijn medewerkers zorgen we er voor dat iedere gast vlot wordt geholpen en met een vol en tevreden gevoel weer de deur uit stapt. 

 

Mijn team blijft zich steeds ontwikkelen. Samen met de shiftleaders zorg ik ervoor dat alle ballen hoog worden gehouden. 

 

Ons team zorgt er voor dat we 364 dagen per jaar de beste fastfood service van Eindhoven kunnen realiseren. Hierdoor is er een hecht team ontstaan en wij willen de familie graag laten groeien. Nieuwe medewerkers ontvangen we met open armen, met of zonder ervaring. Wij maken van jou graag een echte horecabaas! Naast het online trainingsprogramma krijg je op de vloer voldoende aandacht zodat ook jij een spil wordt in deze succes factor.

 

Baas in de Horeca Jermain.jpg

Over Burger King Eindhoven

 

Working at BURGER KING® is not so Cool, it's the hottest place to work! 

 

Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Dat doen wij sinds 1981 hier in Nederland.

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Eindhoven

Adresgegevens

Hermanus Boexstraat 12

5611 AJ Eindhoven