De baas aan het woord.
zien we je snel?

Hi, mijn naam is Ali. Ik ben de restaurant manager bij Burger King in Muiden. 

 

Bij Burger King in Muiden hebben we een vast team, waarmee we iedere dag weer een nieuwe uitdaging aan gaan. Ons team is hecht, we werken goed samen en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Dit weten we ook echt weer uit te stralen naar de gasten. 

Ons doel is om de beste Whoppers aan onze gasten te geven met een topkwaliteit en gast beleving. 

 

In mijn team zorg ik ervoor dat iedereen een persoonlijke training krijgt. Niemand is hetzelfde en iedereen leert op zijn eigen manier. Als iemand wat meer sturing of aandacht nodig heeft, speel ik daar op in en neem ik hier de tijd voor. Leert iemand juist wat sneller, kijk ik ook of ik de medewerker wat meer verantwoordelijkheid kan bieden. Zo blijft het voor iedereen uitdagend! 

 

Bij ons werken betekent veel afwisseling en veel sociale contacten! 

Baas in de Horeca foto ali.jpg

Over Burger King Muiden

 

Working at BURGER KING® is not so Cool, it's the hottest place to work! 

 

Bij ons slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Deze passie voel je als je bij ons werkt. Je mag met vuur spelen, het vuur uit je sloffen lopen en vlammen in alles wat je doet. Dat doen wij sinds 1981 hier in Nederland.

 

“Wij zorgen goed voor de gasten, maar ook voor jou!'' ​​​​

 

​Wij zorgen goed voor jou, zo zorgen wij voor trainingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Maar ook personeelsbijeenkomsten waar de medewerkers nog lang over napraten en zorgen we gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Burger King Muiden

Adresgegevens

Pampusweg 22

1398 PR Muiden

Contactgegevens