Wat weet jij eigenlijk van de bediening?

Wij weten natuurlijk dat het enorm leuk is.

 

We zullen je er eens wat meer over vertellen, zodat jij na het lezen misschien wel net zo enthousiast bent als alle Bazen in de horeca.

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt, voor de gasten en omdat het concept je aanspreekt.

Het gaat dan ook om het hele plaatje! Bij Baas in de Horeca vind je verschillende horecazaken, met andere concepten en natuurlijk op verschillende locaties in Nederland, allemaal even prachtig.

 

De gezelligheid en het team maken iedere dag nog leuker. Ja, het kan zeker hard werken zijn, maar zodra jij hebt mogen proeven van hoe het is om echt te knallen en het weer met z’n allen voor elkaar te boxen weet jij precies hoe een echte Baas zich voelt.

Werksfeer is heel belangrijk en daar staan we in de horeca toch wel bekend om, dat er samen hard gewerkt wordt, maar zéker ook gelachen.

 

moeke38.jpg

STG_3058.jpg

Wanneer je werkt in de bediening ben jij de gastheer/ of gastvrouw voor jouw gasten  zolang als zij bij jou in de zaak zijn.

 

Samen met jouw collega Bazen creëer je onvergetelijke momenten en ben jij hét aanspreekpunt voor onze gasten tijdens hun bezoek. Daarnaast zorg je er vooral voor dat de gasten niks tekort komen, bewaak je de kwaliteit van de service, draag je bij aan het teamgevoel en maak je van jouw dienst iedere keer een feestje!

 

Volle terrassen, borden die staan te wachten op de pas, gasten met vragen over gerechten… Jij zet hier graag jouw schouders onder, jij gaat er met vol enthousiasme in en samen met het team ga je ervoor. 

 

Krijg jij hier energie van en is gastvrijheid jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ik zoek een fulltime job

Wat leuk dat jij een van onze zaken tot jouw huiskamer wil maken! We hebben zeker fulltime plek voor Bazen in de Horeca, bekijk ze NU.

 

Verder krijg jij netjes iedere maand je geld op de 25e (in het weekend ervoor) zodat je weet waar je aan toe bent en de nodige rekeningen op tijd kan voldoen, maar vooral weet wanneer je die nieuwe schoenen kan kopen!

 

We kunnen ook samen kijken naar jouw rooster en voorkeuren. De horeca is echt niet meer zo grillig als voorheen. We snappen dat je ook een keer weekend wil, niet 14u achter elkaar wil werken en misschien wat regelmaat wil.

 

Ik wil part time en flexibel werken - bijbaan!

Als je op flexibele basis komt werken bespreken we samen jouw rooster, geef jij aan wat je graag wil, op welke dagen en tijden en of dit vast is of misschien wel per week verschillend. Als we maar op elkaar kunnen rekenen. Reken dat maar uit.. Want je krijgt iedere week je geld gestort. Lekker toch.

 

Geen ervaring?

Wil jij wel eens kijken hoe het er aan toe gaat in de bediening? Dat kan gewoon! We kunnen je een hoop leren als jij het enthousiasme mee brengt.

Gewoon op die sollicitatie knop klikken. Ook voor stages en leerplaatsen (mbo 1 t/m mbo 4) kan je bij veel van onze zaken terecht! Check hiervoor de mogelijkheden op stagemarkt.nl voor onze erkende leerbedrijven.


Over Meyer Horeca Groep

 

Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Horeca Groep. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Jij bent als medewerker ons belangrijkste kapitaal en jouw kennis en kwaliteiten zijn onmisbaar voor ons succes. Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten verrast en verzorgt, doet Meyer Horeca Groep dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!


Meyer Horeca Groep vindt goed werkgeverschap dus erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire
arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe
maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!


Zo zorgen we voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Zorgen we voor een prettige werkomgeving, kan je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.


Je kunt ook lekker jezelf zijn. Dat vinden we namelijk belangrijk, voor iedereen die gastvrijheid en het verwennen van de gasten op nummer 1 heeft staan is er plek als Baas in de Horeca!