Filters


Over horeca vacatures in Alkmaar

 

Hey, jij daar! Op zoek naar een leuke baan in de horeca in Alkmaar? Wij hebben de leukste horeca vacatures in Alkmaar voor je. Werken in de horeca in Alkmaar is ontzettend veelzijdig.

 

Geen dag is hetzelfde en je ontmoet altijd nieuwe mensen! Als horecamedewerker in Alkmaar kun je op veel verschillende plekken aan de slag. Van keuken tot counter en van afwas tot restaurant manager.

 

Belangrijk is dat je sociaal, professioneel en een aanpakker bent! Klaar om ook een Baas in de horeca te worden? Bekijk dan snel onze horeca vacatures in Alkmaar!

 

 

BK Nieuw 2.jpg

Horeca zaken in Alkmaar 

 

Gelegen aan de Koelmalaan in Alkmaar, met goede verkeersverbindingen zijn de Subway en Burger King makkelijk toegankelijk. De omliggende bedrijven en het AFAS stadium om de hoek, zorgen voor een levendige omgeving met een groot diversiteit aan gasten. Van Sandwich Artist bij Subway tot Assistent manager in de gloednieuwe Burger King, wij hebben de leukste horeca vacatures in Alkmaar voor jou.

 

Als horecamedewerker in Alkmaar ben je graag druk in de weer, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team voor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Alkmaar en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

 

sw4.JPG

Werken bij Baas in de Horeca in Alkmaar

 

Voor alle horecamedewerkers in Alkmaar is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Alkmaar. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Horeca Groep. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Alkmaar. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Horeca Groep. Zo wordt werken in de horeca in Alkmaar pas echt een feestje!