Café Central aan het woord.
Wij staan graag voor je klaar!

Café Central heeft een paar hele mooie kenmerken, die we graag met delen. Niet alleen bevindt het zich in een bijzonder hoekpand, gelegen aan de Markt in Venlo en naastgelegen aan het historische stadhuis.
Ook heeft het pand vele bestemmingen gekend, waarvan een aantal nog dateert van voor de Eerste Wereldoorlog. Onder meer een Hotel-Restaurant, een Bank, een meubelzaak en een Chinees Restaurant waren in het pand gevestigd.

 

Bij Café Central werk je samen met een tof team van collega's.Wij zorgen er samen voor dat er aan de gasten niets ontbreekt. 

Maar het is uiteraard ook belangrijk dat er bij de medewerkers aan niets ontbreekt. Wij hebben een gezellige werksfeer en kijken samen met jou naar jouw ontwikkeling. We zorgen voor serieuze interne en externe opleidingen. 

 

Tip: Overtuigend ondernemerschap kunnen wij overigens altijd waarderen (dát heb je natuurlijk niet van ons .. !)

Baas in de Horeca Café Central.jpg

Over Café Restaurant Central

 

In 2013 nam, Arno Hendericks, het roer over in Café Restaurant CENTRAL.
Bijgestaan door een goed geolied, dynamisch en ervaren team van fijne mensen die voor u klaar staan en u voorzien van een lekker drankje en een hapje. Op basis van met zorg uitgekozen ingrediënten.

 

Samen zorgen wij ervoor, dat het u aan service bij ons, aan werkelijk niets mag ontbreken. U leeft tenslotte maar één keer en dus moet dat goed zijn (vinden wij).

 

Wat wij nog belangrijker vinden is, dat u zich bij ons thuis voelt. Met ons sfeervolle Grand Café, stijlvolle Restaurant of gezellige Terras, is er bij ons vast wel een fijn plekje voor u te vinden. En daar serveren we maar wat graag een drankje en een hapje bij. U alleen, u beiden, maar ook een gezelschap klein of groot, bent bij ons van harte welkom.

 

En dan is er nog onze Witte zaal, op de 2e verdieping, die uitstekend gelegenheid biedt aan iedere speciale happening voor grotere gezelschappen, en tevens voor vergaderingen. We helpen u graag om uw bedrijfsuitje, presentatie, persoonlijk feestje of diner succesvol te laten zijn.

Baas in de Horeca

Vacatures bij Café Restaurant Central

Contact Café Restaurant Central

Adresgegevens

Markt 22

5911 HD Venlo