Wat weet jij eigenlijk van werken in de keuken?

Wij weten natuurlijk dat het enorm leuk is.

 

Werken in één van onze horecakeukens is voor echte Bazen. Zelfverzekerd, met toewijding en smaak zorgen de koks in de keuken er iedere dag weer voor dat er honderden gerecht over de pas gaan.

 
Een horecakeuken bestaat uit verschillende delen die als een goed geoliede machine samenwerken om warme en koude gerechten klaar te maken voor ontbijt, lunch en diner. We laten je graag weten hoe het er aan toe gaat.

 

Aan het begin van van de dag ga je aan de slag met de voorbereidingen, de mise en place; zoals het snijden van groenten en kruiden, voorbraden van vlees, maken van dagverse soep, etc. Alles om ervoor te zorgen dat je in de loop van de dag sneller door kan en niet misgrijpt! Wanneer gasten eten bestellen rollen de 'bonnen' de keuken binnen. Jij zorgt ervoor dat alles bereid wordt op de juiste manier, en dat hierna het eten keurig op een bord gepresenteerd wordt.

 

Tussen alle hectiek door waak jij voor een schone werkplek en weet je precies waar jij mee bezig bent zodat jij de bediening te allen tijde kan informeren over de status van diverse bestellingen. Als je dienst erop zit, laat je je werkplek schoon achter en ben je klaar voor een heerlijke borrel samen met je collega’s.

n103.jpg

STG_3058.jpg

Natuurlijk kan het per bedrijf verschillen hoe het er aan toe gaat in de keuken, afhankelijk van menukaart, de grootte van de keuken en hoeveel gasten er geserveerd kunnen worden. Wat natuurlijk niet veranderd is het teamwork en het werk dat jullie samen, op jouw plekje in de keuken, iedere dag als Baas verzetten!

 

Samen met je collega’s maak jij onderdeel uit van het keukenteam.

 

Is jouw passie eten? Draai jij je hand niet om voor een drukke keukendienst waar jij met de beste kwaliteit goed gevulde salades, lekkere hamburgers, soep en nog veel meer klaar maakt? Ben je daarnaast een teamplayer, stressbestendig, en kun je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Ik zoek een fulltime job

Wat leuk dat jij een van onze zaken tot jouw huiskamer wil maken! We hebben zeker full time plek voor Bazen in de Horeca, bekijk ze NU.

 

Verder krijg jij netjes iedere maand je geld op de 25e (in het weekend ervoor) zodat je weet waar je aan toe bent en de nodige rekeningen op tijd kan voldoen, maar vooral weet wanneer je die nieuwe schoenen kan kopen!

 

We kunnen ook samen kijken naar jouw rooster en voorkeuren. De horeca is echt niet meer zo grillig als voorheen. We snappen dat je ook een keer weekend wil, niet 14u achter elkaar wil werken en misschien wat regelmaat wilt.

 

Ik wil part time en flexibel werken - bijbaan!

Als je op flexibele basis komt werken bespreken we samen jouw rooster, geef jij aan wat je graag wil, op welke dagen en tijden en of dit vast is of misschien wel per week verschillend. Als we maar op elkaar kunnen rekenen. Reken dat maar uit.. Want je krijgt iedere week je geld gestort. Lekker toch.

 

Geen ervaring?

Wil jij wel eens kijken hoe het er aan toe gaat in de bediening? Dat kan gewoon! We kunnen je een hoop leren als jij het enthousiasme mee brengt. Gewoon op die sollicitatie knop klikken. Ook voor stages en leerplaatsen (mbo 1 t/m mbo 4) kan je bij veel van onze zaken terecht! Check hiervoor de mogelijkheden op stagemarkt.nl voor onze erkende leerbedrijven.


Over Meyer Horeca Groep

 

Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Horeca Groep. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Jij bent als medewerker ons belangrijkste kapitaal en jouw kennis en kwaliteiten zijn onmisbaar voor ons succes. Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten verrast en verzorgt, doet Meyer Horeca Groep dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!


Meyer Horeca Groep vindt goed werkgeverschap dus erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire
arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe
maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!


Zo zorgen we voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Zorgen we voor een prettige werkomgeving, kan je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.


Je kunt ook lekker jezelf zijn. Dat vinden we namelijk belangrijk, voor iedereen die gastvrijheid en het verwennen van de gasten op nummer 1 heeft staan is er plek als Baas in de Horeca!