Filters


Over horeca vacatures in Capelle aan den Ijssel

il jij werken in het bruisende horecaleven van Capelle aan den IJssel? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Capelle aan den IJssel voor jou.

 

Als horecamedewerker in Capelle aan den IJssel ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Capelle aan den IJssel en vind snel jouw nieuwe horeca baan!

_L1A6858.jpg

Horeca zaken in Capelle aan den Ijssel

 

In het centrum van Capelle vind je veel winkels, restaurants en een theater. De stad heeft een rustige en ontspannen sfeer met veel groen en wordt daardoor goed bezocht. In het winkelcentrum de Koperwiek vind je de Burger King.

 

De shoppende gasten komen graag een overheerlijke Flame-Grilled burger, Twister Fries of een King Shake® halen. Bij Burger King Capelle weten we je precies als een Baas in te werken. Lees meer over Burger King Capelle aan den Ijssel en de openstaande vacatures:

 

20181105_BurgerKing_051-6982.jpg

Werken bij Baas in de Horeca in Capelle aan den IJssel

 

Voor alle horecamedewerkers in Capelle aan den IJssel is er nu Baas in de Horeca. Hier vind jij de juiste match met een van onze horeca vacatures in Capelle aan den IJssel. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan, een leerplaats of een echte horeca carrière, hier zit je goed! Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Daarom zorgen we voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij onze horeca jobs in Capelle aan den IJssel. Je krijgt bij ons altijd op tijd je salaris, boordevol training- en doorgroeimogelijkheden, flexibele werktijden en baaswaardige beloningen. Denk bij dit laatste aan onvergetelijke personeelsavonden, concert- en festival tickets en korting bij alle zaken van Meyer Beheer. Zo wordt werken in de horeca in Capelle aan den IJssel pas echt een feestje!