Met veel plezier delen we dat Meyer Horeca Groep een prachtige nieuwe zaak aan het portfolio heeft toegevoegd; Boschwachter in ’t Mastbos!

Restaurant De Boschwachter is al meer dan 25 jaar in het bezit van Dianne de Kroon. Ze heeft dit laten uitgroeien tot een begrip in de regio Breda.

 

Boschwachter Logo RGB_Groen.png

 

Meyer Horeca Groep begint het jaar 2024 goed met de aanwinst van dit prachtige restaurant. Laurens Meijer is dan ook erg enthousiast, verheugd en trots om deze zaak toe te voegen aan het bedrijf.

 

De Boschwachter is een veelzijdige locatie, gelegen aan de rand van het Mastbos in Breda, in een populaire hotspot in de regio. De prachtige omgeving, het heerlijke eten en vriendelijke bediening maakt dit tot de perfecte plek om tot rust te komen na een heerlijke boswandeling of om bij te praten met familie en vrienden. 

Daarnaast heeft de naastgelegen zaal “De Mastboomzaal” en bijbehorende serre talloze mogelijkheden voor het organiseren van een bruiloft, feest, vergadering of zakelijke bijeenkomst. Voor de bazen in de horeca een lekker dynamische werkplek dus! 

 

Terras BW.jpg

 

 

Kom Werken bij De Boschwachter: Waar Natuur en Gezelligheid Elkaar Ontmoeten

 

Ben jij op zoek naar een toffe baan midden in de natuur? Bij De Boschwachter in het prachtige Mastbos in Breda kun je werken op een unieke plek waar gezelligheid en natuur centraal staan. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die onze gasten een geweldige tijd willen bezorgen.

Waarom werken bij De Boschwachter?

1. Unieke Werkomgeving

Het Mastbos is een van de mooiste en oudste bossen van Nederland. Hier werken betekent elke dag genieten van de natuur en de frisse buitenlucht.

2. Supergezellig Team

Bij De Boschwachter werk je samen met een leuk en hecht team. We zorgen er samen voor dat onze gasten zich thuis voelen en een fijne ervaring hebben.

3. Flexibele Werkuren

Of je nu fulltime, parttime of seizoenswerk wilt doen, wij passen ons aan jouw schema aan. We vinden het belangrijk dat je werk en privé goed kunt combineren.

4. Groeimogelijkheden

Wij investeren in jouw toekomst. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf.

Onze Vacatures

We hebben regelmatig vacatures voor verschillende functies. Kijk snel of er iets voor jou bij zit!

Horecamedewerkers

Ben jij een kei in de bediening of hou je van koken? Als horecamedewerker zorg je ervoor dat onze gasten genieten van heerlijk eten en topservice.

 

Wil jij ook Baas worden op deze prachtige locatie aan de rand van het Mastbos?

Klaar voor een nieuwe uitdaging op een fantastische locatie? Solliciteer dan bij De Boschwachter in het Mastbos! 

Bekijk hier de vacatures

 

Personeel BW 4.jpg Personeel op terras aan het werk BW (15).jpgPersoneel BW (11).jpg

 

 

Ontdek het Mastbos - Een historisch en natuurlijk paradijs in Breda

Het Mastbos is een van de oudste bossen van Nederland en ligt aan de zuidkant van Breda. Dit prachtige bos, met zijn rijke historie en diverse flora en fauna, biedt een unieke en rustgevende omgeving voor zowel bewoners als bezoekers. Hier is alles wat je moet weten over het Mastbos.

Historie van het Mastbos

Het Mastbos werd in 1505 aangelegd in opdracht van graaf Hendrik III van Nassau. Het bos dankt zijn naam aan de vele grove dennen (mastbomen) die hier geplant werden en waarvan het hout gebruikt werd voor scheepsmasten. Door de eeuwen heen heeft het Mastbos een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Breda en is het een geliefde plek geworden voor wandelaars, natuurliefhebbers en sporters.

Natuur en Flora

Het Mastbos beslaat ongeveer 570 hectare en is een afwisselend bosgebied met zowel loof- als naaldbomen. Naast de beroemde grove dennen vind je hier ook eiken, beuken en berken. Het bos is rijk aan diverse planten- en diersoorten. Zo kun je er wilde zwijnen, reeën, vossen en tal van vogelsoorten tegenkomen. In de lente en zomer zorgen de bloeiende heide en kleurrijke bloemen voor een schitterend uitzicht.

Recreatie en Activiteiten

Het Mastbos is een populaire bestemming voor allerlei recreatieve activiteiten. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, paardrijden of gewoon van een rustige picknick in de natuur, het Mastbos biedt voor ieder wat wils. Er zijn diverse wandelroutes uitgezet, waaronder de beroemde ‘Konijnenbergroute’ die langs enkele van de mooiste plekken in het bos voert. Voor de sportievelingen zijn er uitdagende mountainbikeroutes en hardlooppaden.

Educatie en Beleving

Voor degenen die meer willen leren over de natuur en de geschiedenis van het Mastbos, worden er regelmatig excursies en rondleidingen georganiseerd. Deze worden vaak geleid door ervaren gidsen die alles kunnen vertellen over de flora, fauna en het historische belang van het gebied. Daarnaast is er een informatiecentrum waar bezoekers meer kunnen leren over de biodiversiteit en het beheer van het bos.

Bijzondere Locaties in het Mastbos

  • Het Kasteel Bouvigne: Net buiten het Mastbos ligt het prachtige Kasteel Bouvigne, een iconisch bouwwerk met een rijke historie en schitterende tuinen die open zijn voor het publiek.

  • De Ven: Een grote open plek in het bos met een schilderachtig ven, een ideale plek voor een ontspannen wandeling of een picknick.

  • De Pannenhoef: Dit natuurgebied ligt vlakbij het Mastbos en biedt nog meer mogelijkheden voor wandelen en genieten van de natuur.

Bezoek het Mastbos

Het Mastbos is het hele jaar door een bezoek waard. Elk seizoen brengt zijn eigen charme, van de bloeiende bloemen en zingende vogels in de lente, tot de warme kleuren van de herfstbladeren. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of een stukje geschiedenis, het Mastbos in Breda heeft het allemaal. Kom langs en ontdek zelf waarom dit eeuwenoude bos nog altijd een geliefde plek is voor jong en oud!

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs