Op deze website van Baas in de Horeca zie je de diversiteit aan horecazaken en mogelijkheden binnen het bedrijf. Een van de concepten is de Burger King. Wie kent het nou niet, de fastfoodketen die over de hele wereld ligt met als bestseller de WHOPPER®. Deze vliegt elk jaar maar liefst 2,1 miljard keer over de toonbank. Jij hebt de kans om in deze dynamische omgeving te werken! Want zeg nou zelf, It’s the hottest place to work! Lees hieronder hoe het is om als een Baas bij Burger King te vlammen.

 

De Burger King restaurants liggen gelegen door heel Nederland. De ene zaak ligt aan de snelweg, de ander in een winkelcentrum. Zo is er ook altijd een ruime doorloop met een grote diversiteit aan gasten. Het is een dynamische omgeving waarbij geen twee dagen hetzelfde zijn. Tijdens drukke uren kun je de adrenaline voelen terwijl je bestellingen snel afhandelt, wat de tijd voorbij laat vliegen en je scherp houdt.

 

Het werken bij Burger King is gefocust op time management en het leveren van de beste kwaliteit. Hierdoor worden de skills als multitasking en communicatievaardigheden enorm gestimuleerd. Daarnaast draait alles om teamwork. Samenwerken met je collega’s om bestellingen snel en efficiënt te verwerken, kan zeer lonend zijn. Je zult ontdekken hoe teamwork kan leiden tot het behalen van doelen en een goed gevoel van prestatie. Je doet het tenslotte allemaal samen, als één team!

 

Ontwerp zonder titel (7).png

 

Wij focussen enorm op groei- en ontwikkelling en vinden het dan ook super tof om te zien dat iemand binnenkomt als crewlid en doorstroomt tot shiftleader en misschien zelfs tot assistent manager. Zo komen er steeds meer verantwoordelijkheden bij en ben je betrokken bij de bedrijfsprocessen.

 

Als Crewlid wordt je all-round ingewerkt waardoor jouw werkzaamheden erg variëren. De ene dag ben je werkzaam achter de counter om de bestellingen van de gasten op te nemen. Waarbij je gefocust bent op de service die je biedt aan de gasten. Bij Burger King slaan de vlammen de hele dag uit de grill voor de heerlijkste burgers. Het andere moment sta jij dan ook het vuur uit je sloffen te lopen om deze te bereiden.

 

Kortom, het werken bij Burger King biedt meer dan alleen een salaris; het biedt een kans om deel uit te maken van een hecht team, je vaardigheden te ontwikkelen, en plezier te hebben in een dynamische omgeving.

 

Bekijk hier alle openstaande vacatures bij Burger King zaken gelegen door heel het land.

Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs