De feestdagen is voor iedereen iets om naar uit te kijken. Samen met je vrienden en familie genieten tijdens de donkere dagen van elkaars gezelschap thuis of gezellig samen uiteten. Sinds einde zomer zijn de bazen van marketing en de operatie druk in de weer met iets nieuws namelijk..... Moeke's eigen kerstjounaal! Middels verschillende afleveringen nemen de bazen je mee in de voorbereidingen richting de feestdagen. 

 

Alle zaken van Moeke Bar & Keuken zijn tijdens de kerst gehuld in feestelijke versiering en worden er overheerlijke kerstmenu’s geserveerd. Marketing zorgt ervoor dat de kerstmenu's er visueel mooi uit zien en dat ze gedrukt in de zaken liggen, de chefs gaan aan de slag met de inhoud van de kerstmenu's en de bedrijfsleiders zorgen ervoor dat de zaak mooi versierd wordt.Moeke kerst 1.jpg

 

Al 100 dagen voor kerst is Moeke begonnen met haar kerstjournaal. Ze begint met het verzamelen van haar kerstversiering met Moeke's bazen maar laat per ongeluk alle ballen van de trap vallen... OEPS!

 

Ook krijgen we een kijkje in de keuken waarbij de keuken bazen aan de slag gaan met het kerstmenu. Moeke's kroost proeft uiteraard even het kerstmenu voor. Moeke's Tante Tini krijgt ook meteen een eigen kersttintje!

 Ontwerp zonder titel (12).png

 

Na sinterklaas is het dan eindelijk zo ver en komen de kerstbomen in de zaken te staan!


De bazen mogen echt los gaan met de kerstversieringen! De zaak wordt aangekleed met Moeke's eigen kerstballen, gezellige lichtjes en andere kerstige versieringen.

Ook kunnen alle gasten dit jaar weer een kerstwens voor iemand anders in de kerstboom hangen bij Moeke. Moeke's kroost hangt alvast één lieve wens op. Nodigen jullie ook andere uit om een lieve wens op te hangen?

 

Ontwerp zonder titel (13).pngMoeke kerst 5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je benieuwd geworden naar de leuke afleveringen? Bekijk ze dan nu allemaal op de social media kanalen van Moeke Bar & Keuken!


 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs