Wij weten allang dat de horeca de leukste branche is om in te werken. Maar wat maakt het nou zo leuk voor de Bazen? De leukste gasten? Alle vaardigheden die je leert? Of toch de leukste collega’s? Je leest het hier!

 

In de horeca is geen dag hetzelfde en heb je veel contact zowel met de gasten, als je collega’s. Als team hebben jullie hetzelfde doel, ervoor zorgen dat alle gasten blij zijn en zich thuis voelen. Als je ziet dat je collega het even druk heeft, spring jij bij! En natuurlijk visa versa. Je leert echt met elkaar samen te werken. Goed teamwork zorgt ervoor dat jij je goed voelt op de werkvloer.  Dit wordt nog eens extra versterkt als jullie samen de dag afsluiten met een drankje.

 

Naast goed samen werken is het ook fijn dat je in de horeca flexibele werktijden hebt. Jij kunt zelf bepalen welke diensten goed bij jou passen. In de avonden werken naast je studie? Of misschien meer dagdiensten in de weekenden? Het is (in overleg) allemaal mogelijk.

 

In de horeca leer je veel nieuwe vaardigheden. Het kan soms ineens druk worden waardoor jij snel moet kunnen schakelen. Je leert hierdoor meerdere dingen tegelijk te doen en efficiënt te werken. Snel schakelen, multitasking en prioriteiten stellen zijn vaardigheden die je de rest van je leven goed kan blijven gebruiken.  

Ontwerp zonder titel (4).png

Elke dag is anders. Het weer is anders dan gisteren, andere collega’s zijn aan het werk en er staan weer andere gasten voor de deur. Speel met jouw creativiteit in op de behoefte van de gast. Zo kun je een wijntje aanbieden die past bij het weer of beveel de gast een lekkere burger aan zoals de Double Whopper®. 

 

Last but not least, in de horeca zijn veel verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Of je nu in de keuken, achter de counter of in de bediening werkt. We denken graag met je mee om jou de juiste training en begeleiding te bieden om te groeien. 

 

Zoals je leest; de horeca heeft veel te bieden! Samen met een leuk en divers team van collega's maak jij van ieder bezoek van de gast een feestje. Je werkt goed samen, ontwikkelt je eigen vaardigheden én weet dit goed te combineren met je privéleven. Super toch!?  

 

Word jij een Baas in de Horeca? Bekijk hier de openstaande vacatures.
Ontwerp zonder titel (3).png

Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs