Hi! Ik ben Kim en ik studeer Hotel Management in Breda. Momenteel zit ik in een spannende periode, namelijk mijn laatste jaar. Begin september ben ik begonnen aan mijn stage op de HR afdeling op het hoofdkantoor van Meyer Beheer in Etten-Leur.

 

Foto blog.jpg

Mijn eerste indruk van het bedrijf begon al voor dat ik daadwerkelijk startte bij Meyer Beheer. Tijdens mijn bezoek aan het hoofdkantoor heeft de HR manager mij voorgesteld aan de andere dames van het HR team.

Samen hebben we toen een koffietje gedaan en elkaar vast een beetje leren kennen. Ook heb ik deze dag een rondleiding gekregen door het gehele kantoor. Door deze kennismakingsmomentjes, ben ik met een gerust gevoel mijn eerste dag begonnen.

Tijdens de kennismaking van het bedrijf vertellen mijn collega’s dat ze bij Meyer Beheer streven naar een familie gevoel. En dit kan ik echt beamen.  Al vanaf het eerste moment dat ik hier binnenkwam, ben ik heel hartelijk en open ontvangen. Op mijn eerste dag, stond mijn bureau met computer en telefoon al helemaal klaar. Mijn hele bureau lag vol met allemaal in dienst pakketjes, die andere werknemers ook ontvangen als ze gaan starten bij een van de concepten van Meyer Beheer

Iedere dag wordt er samen met iedereen op kantoor geluncht. Waarbij de boterhammetjes met het meest uiteenlopende beleg uit de koelingen wordt gehaald. Buiten dat de chocolade bak regelmatig rond gaat op kantoor wordt er ook actief gepaddeld op de maandagavond. Wat iedere week leuker wordt doordat het steeds beter gaat en iedereen lekker competitief wordt.

 

In mijn tweede week heb ik op meerdere afdelingen op kantoor meegekeken om te zien wat voor taak iedereen heeft. Zoals de financiële afdeling met de daarbij horende administratieve werkzaamheden. En een middag op de marketing afdeling, die druk in de weer is met het samenstellen van de nieuwe menu kaart. Door deze dag heb ik zelf een nog beter beeld gekregen van het bedrijf maar ook de collega’s beter leren kennen.

 

In mijn tweede en derde week, heb ik een dagje bij 2 verschillende Moeke’s meegewerkt. Door de online trainingen en de verhalen die ik op kantoor heb gehoord, heb ik al kennis gemaakt met het Moeke concept. Maar het was nog leuker om deze dagen op de vloer mee te draaien en het concept in het echt te zien.

Tijdens mijn dag bij Moeke Delft, vond ik het zo bijzonder om te horen dat iedereen (zonder dat ik ernaar vroeg) zijn of haar enthousiasme uitten over het team en dat ze er zo graag werken. Ik was nog geen half uur bezig en de bedrijfsleider vertelde al dat hij zo trots is op zijn team omdat iedereen afgelopen zomer zo hard heeft gewerkt. Dit was voor hem ook een goede reden om een personeelsfeestje te organiseren waarbij er eerst een uitgebreide bingo werd gespeeld, die later vervolgd werd met gezellige drankjes en dansjes door middel van een Silent Disco. Super voor het team!

Maar ook mijn dag bij Moeke Ginneken maakte mij enthousiast. Ondanks dat dit weer een heel andere zaak is dan Moeke Delft, staat een ding voorop: De enthousiasme van het team en de collegialiteit!

 

Het zijn de kleine dingen die ervoor zorgen dat ook ik dat familie gevoel krijg binnen het bedrijf.

Ik ben benieuwd naar wat de komende maanden mij gaan brengen, ik heb er zin in!Silent Disco foto - Moeke Delft.jpg

​​​

 

 

 

 

 

Wil jij ook deel uitmaken van de Meyer familie?
Bekijk hier de vacatures.

Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs