Door heel Nederland zijn de studies weer begonnen én dat kan natuurlijk niet zonder introductieweek! Van Groningen tot Breda; dit is voor studenten de week vol met activiteiten om de stad, de nieuwe studiegenoten en natuurlijk het uitgaansleven te leren kennen! Een nieuwe stad wat voor een aantal jaar hun nieuwe thuis gaat zijn, waar vrienden voor het leven worden gemaakt en waar ze zichzelf verder gaan ontwikkelen.  

Naast de studie moet er natuurlijk ook wat bij verdiend worden en waar kun je dit nu beter doen dan in de horeca!?  

Om zoveel mogelijk studenten te bereiken heeft Baas goede voorbereidingen getroffen! Met mooie campagnes voor De Drie Gezusters in Groningen en Moeke Bar en Keuken komen we langs bij veel verschillende introductieweken door heel Nederland.  

10.jpg

 

Maar hoe werkt dat dan precies? Welke voorbereidingen zijn er geweest en hoe waren de introductieweken?  

 

De Drie Gezusters 

In Groningen wordt ieder jaar het nieuwe studiejaar afgetrapt met de KEI-WEEK. Nieuwe studenten leren in deze week onder andere kennis maken met alles wat de stad Groningen voor hen te bieden heeft. Denk hierbij aan diverse (studenten)verenigingen, horeca en werkgevers voor een bijbaantje. Daar moeten we natuurlijk bij zijn!  

Met een goede samenwerking tussen de marketing en recruitment afdeling hebben we de leukste promotiematerialen ingezet. Vaak zijn de studenten ver weg van huis en dus willen wij ze graag thuis laten voelen. Zo luidt De Drie Gezusters campagne

Doe alsof je thuis bent’.  

En wat laat je nog meer thuis voelen dan een goede deurmat? Zie de foto hieronder voor het resultaat: 

1.jpg

Moeke Bar & Keuken 

Ook Moeke heeft vestigingen bij grote studentensteden in de buurt en ook bij die introductie weken willen wij onszelf laten zien! Door het bezoeken van verschillende introductiemarkten in Nijmegen, Enschede en Ede, zomerfestivals in Den Bosch en Delft en zelfs een strandbarbecue in Scheveningen weten we alle studenten kennis te laten maken met Moeke.  

Met het motto: ‘Iedere student verdient een Moeke!‘ benaderen we de studenten om bij ons te komen werken. Want Moeke is altijd dichtbij. Thuis of niet, je hebt altijd een Moeke. Ze zorgt niet alleen goed voor haar gasten maar ook voor haar medewerkers, die ze liefkozend haar kroost noemt. Ze zorgt er zelfs voor dat jij nooit op een nat zadel hoeft te fietsen en daarvoor hebben we studenten voorzien van een uniek Moeke zadelhoesje. Heb jij ze al gezien!?  

 

14.jpg

 
Aan alle studenten veel succes én veel plezier! & vergeet NATUURLIJK niet te solliciteren: klik hier! 

Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs