Werken als een Baas in de Horeca betekent werken in teamverband. Medewerkers spenderen veel tijd met hun collega’s op de werkvloer en beleven de leukste momenten samen. Hoe kijken de managers hier tegen aan? Ze vertellen hoe zij het zien en wat hun team zo leuk maakt. 

 

Rene – Bedrijfsleider Moeke Delft

Wat het Moeke team zo uniek maakt is dat een het een team is dat voor elkaar door het vuur gaat en zelfs buiten werktijd vaak ook nog als gast bij Moeke over de vloer komt.

De medewerkers kunnen allemaal lekker zichzelf zijn en spreken elkaar aan op dingen waarmee ze de kwaliteit van onze service nog beter kunnen maken. Elke nieuwe medewerker wordt met open armen ontvangen en met veel plezier ingewerkt en zo maken wij van onervaren mensen ook echte horecatoppers! Hier ben ik dan ook echt super trots op!

Werken in de horeca is geen 9 tot 5 baan en de mouwen moeten zo nu en dan flink worden opgestroopt om iedereen te kunnen voorzien van het hapje, drankje en vooral de service waar de gasten voor komen. Maar hiervoor krijg je wel iets terug. Je hebt direct resultaat van jou inzet door de glimlach en complimenten van de tevreden gasten. Je werkt met een super gezellig team in een veel gezelligere omgeving dan een ‘normaal’ kantoor. Na werk is er natuurlijk ook nog het bekende horeca evaluatie moment doormiddel van een drankje aan de bar.

 

Stefanie – Restaurant Manager Burger King Helmond

Het team van Burger King Helmond is jong, gemotiveerd en staat voor elkaar klaar. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kassa-, keuken-, en/of managementtalenten. Dankzij on-the-job training en een online trainingsprogramma kan jij binnen de kortste keren een perfecte Whopper maken, gasten te woord staan of zelfs een hele shift runnen.

DSC_0123.jpg

Joyce – Bedrijfsleider Moeke Enschede

Mijn team zie ik echt als mijn ‘kiddo’s. Iedereen is ontzettend hecht en heeft erg veel voor elkaar over, dat maakt het werk echt bijzonder. Mocht je twijfelen om in de horeca te gaan werken zeg ik; zeker doen! Het is vaak ontzettend hard werken maar mijn ervaring zegt dat horecateams zo hecht zijn dat je ook in een onwijs warm bad terecht komt waardoor dat harde werken het helemaal waard is.

 

Stefan – Restaurant Manager Burger King Eindhoven

Ik zie mezelf graag als een vleugje rock ’n roll in de wereld van Fast Food, want een Burger King crew is voor mij net een band. Eentje waarvoor we nog nieuwe muzikanten zoeken. Iemand die graag voor op het podium staat en de gasten helpt, dan ben je bij Burger King Eindhoven aan het juiste adres.

Italian_subway_broodjes__c_-bettyskitchen_IMG_6395-650x488.jpg

 

Allissa - Regiomanager van onder andere Moeke Nijmegen

Moeke Nijmegen is echt de hotspot van Nijmegen, gelegen aan de Lentse plas. Wij leggen iedere gast graag in de wattten. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden, zoals Moeke altijd zegt: 'Wie goed doet, goed ontmoet'. Dit heb ik zelf mee mogen maken. Ik vind het daarom belangrijk om in mijn huidige functie collega's te helpen in hun ontwikkeling en het beste uit zichzelf te halen. Geen één dag is hetzelfde en we maken er iedere dag weer een feestje van. 

 

 

 

Wil jij ook Baas worden in de leukste branche en samen met jouw collega’s de gasten in de watten leggen? Bekijk dan de openstaande vacatures hier!

Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs