We hebben niet stilgezeten tijdens de sluiting en alle bazen hebben uiteenlopende trainingen bijgewoond.  

 

Clemens van Moeke Nijmegen vertelt je hier graag meer over! 

1.png

·  Het is weer bijna tijd om te rennen! Heb jij tijdens de lock-down nieuwe horeca skills geleerd?

Gelukkig komt die tijd er weer aan inderdaad. Ik kan niet wachten om weer over het terras heen te rennen.

Tijdens de lock-down heb ik echt geleerd positief te blijven. In het begin vond ik dit enorm moeilijk. Omdat we voor de tweede keer dicht moesten en we net lekker bezig waren hier in Nijmegen. Toch heb ik op een gegeven moment die knop weten om te zetten en het positiever proberen in te zien. Ik heb toen besloten maandelijks iets te organiseren voor het personeel wat thuis moest zitten tijdens deze lock-down. Zo houden we het team bij elkaar en laten we zien dat we ze niet vergeten! Het positief blijven is dus echt een skill wat ik heb geleerd tijdens deze periode. Een skill wat mij in de toekomst nog zeker vaker zal gaan helpen. 

 

·  Wat voor trainingen / kennis-sessies heb jij gevolgd en wat was jouw favoriet?

Tijdens de lock-down mochten we vanuit Meyer Beheer veel verschillende trainingen volgen.

Zelf heb ik veel geleerd van de Bacardi Training. Maar ook de biertrainingen van Duvel Moortgat én die van AB-Inbev waren zeer interessant. Ook de wijnleverancier heeft een mooie training verzorgd. Naast producttrainingen worden er ook trainingen gegeven over gastvrijheid. Het is fijn dat Meyer Beheer hier zo veel tijd voor vrij maakt en laat zien dat ze willen investeren in het personeel.2.png

 

·  Wat zijn je favoriete skills die je hebt geleerd met het werken in de horeca?

Ik ben nu bijna 5 jaar werkzaam in de horeca waarvan bijna 4 jaar voor Meyer Beheer. Toen ik begon in de horeca was ik af en toe nog best onzeker en hield ik me vaak op de achtergrond. Sinds ik bij Moeke ben gaan werken is dit enorm veranderd. Ik vond het werk zo leuk en werd er steeds beter aan tafel. Dat bracht zelfvertrouwen en hierdoor werd ik vanzelf een stuk socialer. Dit is een heel belangrijke skill wat ik heb geleerd. Verder zijn er natuurlijk ook een hoop praktische skills welke ik heb geleerd in de horeca. Van dienbladlopen en bar draaien tot het leidinggeven aan een team van 40 medewerkers. Alles met evenveel passie en plezier.

 

·  Wat is jouw tip voor andere horecabazen om straks topfit aan de start te staan bij de heropening?

Blijf positief kijken naar de toekomst! Het komt allemaal vanzelf weer goed en dan gaan we genieten! Meer als ooit te voren.

 

Wil jij ook samen met Clemens aan de slag bij Moeke Nijmegen? 

Bekijk hier de vacatures :) 

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs