Davy.jpgDavy is de restaurant manager bij Burger King® Bruchem. Door de jaren heen heeft hij bij diverse Burger King® zaken gewerkt. Wij zijn benieuwd naar zijn werkzaamheden, lees je mee?

 

Wat vind je het leukste aan het werken bij Burger King® Bruchem?

Door de dynamische ligging aan de A2 hebben wij dagelijks te maken met veel gasten die op doorreis zijn en zien hierdoor iedere dag andere gezichten. Ook komen regelmatig veel BN ‘ers bij ons een WHOPPER® nuttigen.

Daarnaast is het leuk om te werken met diverse mensen binnen ons team en om iedere dag samen met hun klaar te staan voor onze gasten om hun een onvergetelijke Burger King® ervaring te geven. Vooral tijdens “piekmomenten” bijvoorbeeld als touringcars een tussenstop bij ons maken is het een mooie uitdaging om samen de schouders eronder te zetten in alle hectiek.

 

Wat zijn jouw favoriete werkzaamheden?

Het leukste om te doen vind ik het samenstellen van een team en hun te coachen/motiveren naar een hoger niveau door training en sturing te geven op de werkvloer. Het geeft mij ieder keer weer een goed gevoel wanneer men doorstroomt naar een andere functie binnen onze organisatie.

Daarnaast werk ik zelf ook veel mee op de werkvloer wat het werk afwisselend maakt, lekker WHOPPERS® maken!

 

Wat is jouw mooiste moment aan het werken in de horeca?

Na ruim 30 jaar in de horeca werkzaam te zijn heb ik diverse mooie momenten meegemaakt. Het leukste wat ik heb meegemaakt is dat we met het Burger King® team tijdens carnaval met onze gasten in het restaurant aan het dansen waren in Tilburg, de sfeer zat er goed in die avond en het maakte het compleet dat we een nieuw uur omzet record hadden bereikt.

 

Heb je ooit een blunder gemaakt in de horeca?

Mijn grootste blunder is dat ik een Long Chicken® heb gemaakt en in alle drukte vergeten was de Long Chicken® patty erop te doen, wat resulteerde in een droge burger voor de gast 😊 die uiteindelijk wel een complete burger heeft gekregen.

 

Heb je tips voor (aankomend) horecabazen?

Vooral veel plezier en passie hebben voor je werk en met jouw enthousiasme een positieve energie overbrengen aan je team, iedereen binnen jouw team heeft een belangrijke rol en samen draag je bij aan het beste resultaat.

Lekker veel met je team bezig zijn door o.a. open te communiceren en zorgen voor een goede werksfeer, een ieder coachen en helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Mijn motto is “als je zorg draagt voor een goede operatie met een goede werksfeer dan komen de resultaten vanzelf” immers alles wat je aandacht geeft groeit!

 

_L1A6188.jpg

 

 

 

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs