Afbeelding1.jpgWat maakt het zo mooi om voor een bedrijf als Meyer Beheer te werken? Waar willen we heen en wat verwachten we de komende tijd? Wij zijn net zo benieuwd als jullie en hebben het besproken met Jeroen Verhoeven, financieel en operationeel directeur bij Meyer Beheer.

 

 

 

 

Wat vind je mooi aan het werken bij Meyer Beheer?

Toen ik hier begon met werken was het voor mij belangrijk om in een ondernemende omgeving te komen. Ik heb hiervoor 15 jaar lang bij Schiphol in allerlei verschillende functies gewerkt, dit was veel meer een bureaucratische omgeving met interne politiek. Hier was ik klaar mee. Daarnaast had ik op dat moment net mijn eigen onderneming verkocht, hierdoor miste ik ook uitdaging en kwam dit precies op het juiste moment.

Tijdens mijn eerste gesprek met Laurens kwamen we er al snel achter dat we dezelfde ideeën hebben bij ondernemen, waarbij ik dus een kans zag voor mij binnen Meyer Beheer.

Meyer Beheer spreekt mij met name aan door de ondernemende instelling en de snelheid van handelen. Daarnaast blijft het een familiebedrijf waarbij je de vrijheid hebt om je ideeën direct uit te voeren.

 

Wat maakt Meyer Beheer anders dan de andere horeca ondernemers?

Op dit moment heb je veel grote kapitaal verschaffers, die eigenlijk weinig binding hebben met horeca. Ze investeren maar brengen niet de passie over. Dit zie je juist wel in onze organisatie. Dit straalt door vanaf Laurens die passie en trots voor zijn onderneming voelt, maar ook de bedrijfsleiders of medewerkers in de bediening die vol trots voor de zaak werken. Dat is het allermooiste om te zien en als gast te beleven!

 

Wat zie je dit jaar gebeuren voor Meyer Beheer?

Ik denk dat we er rekening mee kunnen houden dat het voorlopig nog een bijzonder lastige tijd wordt voor de horeca. Vorig jaar is natuurlijk een rampjaar geweest. Wat wij wel ontzettend mooi en positief vinden om te zien; is dat vanaf het moment dat we weer open mochten in juni 2020, de gasten direct weer zijn gekomen. Mooi om te zien dat we in de sector echt gewaardeerd worden.

We verwachten ook dit jaar dat zodra we weer open gaan we ook weer direct gevonden worden door onze gasten. Iedereen is enorm toe aan een uitje en zullen onze mooie zaken zeker weten te vinden. Dit is ook de reden dat we met Baas in de horeca al volop gestart zijn met het werven van nieuwe enthousiaste collega’s – met passie en trots!

 

Afgelopen jaar zijn wij ondanks de crisis volop door blijven investeren in zowel nieuwe zaken als in onze medewerkers. Dat onderscheidt ons wel als bedrijf in de markt ben ik van mening. Ook nu gaan we de nieuwe medewerkers meenemen in leuke e-learnings en andere trainingen in de aanloop naar de heropening.

 

En als we dan iets groter gaan kijken. Hoe zie jij Meyer Beheer voor je over 5 of misschien zelfs 10 jaar?

Dat we de grootste horecaorganisatie zijn van heel Nederland! Maar wel de uitstraling en gevoel blijven houden van een familiebedrijf. De afgelopen jaren hebben we al goed laten zien wat we in ons mars hebben en zijn we verdubbeld, dit willen we de komende jaren door blijven zetten.

 

Wat betekent dit voor (aankomend)  bazen in de horeca?

Ik denk dat het mooie is voor onze medewerkers dat ze onderdeel mogen zijn van het team van de Drie Gezusters of Moeke of Burger King of één van onze mooie merken en daar ook met veel plezier kunnen werken, maar daarnaast ook onderdeel zijn van een veel grotere organisatie. Dat ze hier ook bij betrokken raken en zichzelf in kunnen verdiepen. Daarmee creëren ze voor zichzelf veel mogelijkheden binnen de organisatie.

Er zijn binnen ons bedrijf veel doorgroeimogelijkheden. Dit is altijd wel een twee richtingsverkeer. Wij moeten zorgen dat de medewerkers en bedrijfsleiders hiervan op de hoogte zijn en de medewerkers moeten zichzelf dan ook in de spotlight zetten. Zo kunnen wij de talenten spotten en hen de mogelijkheden bieden.

 

Zie jij het ook wel zitten bij Meyer Beheer?

Sollciteren kan zeker! Wij hebben door heel Nederland de leukste horecavacatures open staan.. Kijk gerust even rond op de website! 

 

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs