Als Baas kun jij jouw eigen pad afleggen. We vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We vertellen daarom ook graag alle  training- en opleidingsmogelijkheden zodat jij straks aan de slag kan als Baas in de Horeca!

 

Allereerst zorgen we dat iedereen die bij ons start een stukje kennis en kunde mee krijgt om aan de slag te gaan. Dat doen we middels het inwerkplan en de online trainingen. Tevens bieden we live gastvrijheidstrainingen aan. Tijdens deze training worden onze kernwaarden van hospitality service uitgelegd en geoefend. Met behulp van deze trainingen leer je de horecazaak en alle werkzaamheden tot in de kneepjes kennen. Naast de online trainingen bieden we ook diverse offline trainingen aan om de product kennis te vergroten. Je kunt hierbij denken aan bier- wijn en koffie trainingen. Zo kun jij altijd de lekkerste drankjes aan de gasten aanbevelen!

STG_6997.jpg

Werk jij niet alleen in de horeca tijdens jouw studie maar wil je hier jouw vak van maken? Wij zijn op veel locaties een erkend leerbedrijf. Zo kunnen we studenten die een opleiding in de bediening of keuken volgen, een plek bieden om werkervaring op te doen. Leuk om te weten is dat we ook opleidingen aanbieden aan onze eigen medewerkers. Als een medewerker de interesse heeft om naast het werken bij ons een opleiding te gaan volgen gaan we samen op zoek naar een passende opleiding. Het volgen van deze opleiding wordt dan ook door ons gefaciliteerd.

 

Krijg jij er nog geen genoeg van en wil je doorgroeien? 

Sinds afgelopen jaar zijn we onze eigen Baas in Opleiding Management traject gestart. Dit is een traject voor de medewerkers die zelf willen doorgroeien en uiteindelijk wellicht een leidinggevende functie kunnen gaan uitoefenen. We nemen deze medewerkers tijdens dit traject mee in alle bijkomende facetten die in een leidinggevende functie voorkomen. Dit is een traject van 12 maanden waarbij we enorm stimuleren dat de medewerkers van elkaar leren. De horeca is niet altijd een branche waarbij er gekeken wordt naar karaktereigenschappen of drijfveren. Wij zijn hier wel mee gestart omdat we geloven dat je als persoon veel kunt leren door met elkaar het gesprek aan te gaan en jouw drijfveren en leerpunten te bespreken. Wij hebben druk bezochte horecazaken waardoor het een hele klus kan zijn om alles in goede banen te leiden. Het is dan ook goed om van jezelf te weten hoe jij bent als persoon. Dit geeft je grip op dingen waar je goed in bent maar ook waarvan je weet hier moet ik energie in steken. Zo kun je dingen die je lastig vindt ook vanuit een andere hoek bekijken.

Met dit traject wordt je dus klaar gestoomd om uiteindelijk misschien wel als bedrijfsleider aan de slag te gaan.

 

Heb jij al een leidinggevende functie? Ook dan faciliteren wij trainingen!  Deze trainingen hebben te maken met gedrag en leidinggeven. Er komt flink wat bij kijken als het gaat om het aansturen en leidinggeven van teams. Vanuit de leidinggevende is er dan ook vaak een behoefte aan meer kennis in het voeren van gesprekken, het aanspreken op gedrag en het coachen van medewerkers. Om de leidinggevende een houvast te geven en hun skills te ontwikkelen bieden we deze trainingen aan door de hele organisatie. Voor zowel de full service zaken zoals Moeke Bar & Keuken als voor de quick service zaken zoals Burger King.

 

Werken in de horeca is iedere dag een feestje! Samen met het hele team aan leuke collega’s is het nooit een saaie dag. Wil jij naast het plezier maken met jouw collega’s ook je carrière starten in de horeca? Klik dan hier voor alle openstaande vacatures bij jou in de buurt!

 

STG_5919.jpg


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs