image00004.jpegOnder de organisatie van Meyer Beheer vallen tientallen horecazaken, waaronder ook veel verschillende soorten zaken. Daarbij maken we een onderscheid tussen full service restaurants en quick service restaurants. Onder de Quick service restaurants vallen bijvoorbeeld de Burger King zaken.

 

Marjolein en Kim zijn beide werkzaam op de HR afdeling van het service kantoor bij Meyer Beheer. In hun eigen rol zijn zij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de operatie zodat zij zich vooral bezig kunnen houden met de gasten. Beide dames hebben een achtergrond in de horeca, maar vooral in full service restaurants. Dit maakt ze extra nieuwsgierig naar het werken bij Burger King.

Goede reden dus om een dag mee te gaan werken bij Burger King Rotterdam Zuidplein. Hoe ziet een dag eruit bij de Burger King en hoe is het om daar te werken?

Met veel enthousiasme vertellen ze hoe hun dag bij Burger King is verlopen.

 

‘’We werden hartelijk ontvangen door Davy (Restaurant manager) en Zaher (assistent manager). Allereerst hebben we een rondleiding gekregen door de hele zaak. Na de rondleiding mochten we zelf aan de slag. Ik ging van start aan de counter, waar Isaura mij de werkzaamheden ging uitleggen.

Toen er een milkshake werd besteld mocht ik die van haar maken. Achteraf weet ik waarom, ik had de beker niet goed vast en SPLASH! De milkshake viel uit mijn handen en ik, de vloer en de machine zaten helemaal onder. Heel grappig natuurlijk, en direct mijn eerste blunder!’’ - Marjolein

 

Dan vertelt Kim; ‘’ Ik ging direct aan de slag met het bereiden van de burgers. Wat kan dat stressvol zijn! Al die lampjes en piepjes en ondertussen bedenken wat op elke burger moet komen. Én tegelijkertijd stroomt het scherm lekker vol met nieuwe bestellingen. Gelukkig werden we goed bij gestaan door het hele team. En wat een gezellig team is het!’’

 

Meermaals hebben de dames te horen gekregen dat de Long Chicken met kaas de favoriete burger is van de medewerkers. Ze konden het dus niet laten om deze aan het eind van de dag zelf nog even te proeven.

 

Kim vertelt nog ‘’ Als we aan het einde van de dag vragen wat zij zo leuk vinden aan het werk, antwoord iedereen direct ‘het team!’. Ondanks dat er hard gewerkt moet worden, heeft iedereen veel lol met elkaar. Dit was echt een geslaagde dag voor ons. Ik zou het iedereen aanraden om aan de slag te gaan bij dit leuke en gedreven team.’’

 

 

 

Word jij ook zo enthousiast? Solliciteer hier!

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs