Baas geeft het startsein..

 

Samen met Moeke, De Drie Gezusters, 3 Zussen Tiel en al haar andere horecacazaken. 

Wij geven het startsein tot heropening van de horeca en gaan alvast onze teams opbouwen en trainen. Werken in de horeca is topsport, wij gaan onze teams versterken, aanvullen, trainen en fit maken voor deze nieuwe wedstrijd, zodat jij straks op volle kracht van start kunt bij één van de leukste horecazaken van Nederland.

 

Wij gaan voor topfit 

Weet jij het nog… die volle terrassen, de drukte in de keuken en alles geven tot de derde helft?

Straks mogen we weer! Onze bazen staan klaar om weer te rennen en ze zoeken meer collega's die net zo veel zin om hebben om weer samen te trainen en fit aan de start te verschijnen. 

 

Dan staan wij dadelijk op volle kracht klaar voor onze gasten zodra de deuren weer open mogen. 

 

We weten niet wanneer, maar we hebben er zin in, kijken er naar uit en zijn enorm trots op alle bazen die ook nu al in de startblokken staan.

 

 

Er wordt volop getraind! 

 

Met alle bazen klaar voor de start!

Alle bazen in de horeca staan te springen om weer aan de slag te kunnen. Ze zijn dan ook nu al op zoek naar versterking. Naar collega’s die er de schouders onder zetten als we straks weer mogen rennen over de terrassen. En ondanks dat we niet weten wanneer het weer mag, gaan wij nu al de teams samenstellen, de opstelling kiezen…

 

En tot die tijd?

Zorgen we dat we je tot de opening gaan trainen, je weer fit wordt en straks aan de start staat met alles kennis, kunde die nodig is.
Samen met jou bouwen we aan het team en hebben we voor jou de allerleukste  on- en offline trainingen en proeverijen.

 

 

Op papier. 
We schrijven je nu in met een contract op startdatum  15 mei. Kunnen we niet 15 mei open? Dan schuift je contract mee vooruit. Als we eerder opengaan gaat je contract natuurlijk eerder in! 

 

Check de vacatures en solliciteer op jouw favoriete job! 

Straks wil iedereen natuurlijk Baas in de Horeca worden. Echt? JA, Natuurlijk! Want luister... 

 

Het gaat onderaan de streep om: 

- geld. Je moet verdienen toch. 

- je werktijden. Zodat er genoeg tijd blijft voor leuke dingen. 

- wat er verder te halen valt. Feestjes, concert en festival tickets, sporten.. zodra het weer mag natuurlijk *tiktoktiktok* 

- hoe leuk het er is. Want je collega's kunnen zomaar je vrienden worden. 

 

Werken bij één van de horecazaken van Meyer Beheer is écht het leukste dat er is. 

Ja, wacht. We werken ook heel hard. Maar dat doen we met z'n allen.. voor elkaar.. altijd! De horeca kan niet draaien zonder dat er betrokken, enthousiaste en bevlogen mensen werken. En of je nu al jaren ervaring hebt, of dat je het wel eens wil proberen: Jouw instelling is wat telt. 

 

Part time en flexibel werken - bijbaan! 

Als je straks op fexibele basis komt werken bespreken we samen jouw rooster, geef jij aan wat je graag wil, op welke dagen en tijden en of dit vast is of misschien wel per week verschillend. Als we maar op elkaar kunnen rekenen. 

Reken dat maar uit.. Want je krijgt iedere week je geld gestort. Lekker toch. 
 

En als ik een full time job wil?

Dan wordt het nog feestelijker en is je job echt je huiskamer. Ook hier geldt dat we samen kunnen kijken naar een vast rooster. De horeca is echt niet meer zo grillig als voorheen (en Covid telt dan niet mee). We snappen dat je ook een keer weekend wil, niet 14u achter elkaar wil werken en misschien wat regelmaat wilt. 

 

Verder krijg jij netjes iedere maand je geld op de 25e (in het weekend ervoor) zodat je weet waar je aan toe bent en de nodige rekeningen optijd kan voldoen, maar vooral weet wanneer je die nieuwe schoenen kan kopen!

 

 
Ik ben 16 .. en nu? 
 

Vanaf je 16e mag je bij ons in de keuken en bediening komen kijken. Je mag dan overdag en 's avonds tot 23:00 werken.  

Wij raden het natuurlijk aan, een baantje in de horeca. Leren werken in een sociale omgeving. Je zit niet thuis - vinden je ouders ook vast wel eens lekker - en je kunt lekker geld gaan verdienen. Wekelijks uitbetaald dus! 

 

Doorgroeimogelijkheden?

HEBBEN WE OOK! Horeca is echt niet alleen een bijbaan. Zeker niet bij ons, we zitten door heel Nederland, zijn een grote speler in de Nederlandse horeca én hebben ook nog andere concepten waar jij aan de slag kunt. Keuze's genoeg. 
Wij geloven in carrières in de horeca, in het vak horeca en in jou, dus laat maar zien wat je kunt baas!

 

Training & opleiding? 

Als je bovenstaande hebt gelezen geloven wij dus in het vak horeca en in jouw ontwikkeling. Daar horen training en opleiding absoluut bij. 
Voor alle lagen in het bedrijf bieden we deze aan. Van leiderschapstrainingen tot het behalen van je SCA Barista certificaat. Hoe beter jij in je vak wordt, hoe meer je onze gasten een super beleving kunt geven. Win, win toch!? 

 

 

Zie jij het wel zitten?

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs