Word jij Baas bij Moeke Scheveningen?
En zie tijdens het werken de mooiste zonsondergangen!

Bij Moeke Scheveningen heeft Moeke het beste plekje op de boulevard om de mooiste zonsondergangen te bekijken. Als je op het terras zit voelt het alsof je op vakantie bent.

 

Iedere nieuwe medewerker wordt door het team met open armen ontvangen en met veel plezier ingewerkt. Zo maken wij van iedereen een horeca medewerker een Baas. Wij zijn altijd bezig om het beste te halen uit onze medewerkers en verzorgen daarom verschillende trainingen.

Baas in de Horeca RijkinBeeld-8404.jpg

Over Moeke Scheveningen

 

Ik zit even bij Moeke is een begrip.

 

 

Moeke is gastvrij, sympathiek en warm dankzij haar medewerkers. Jij gaat dit gevoel verder versterken, zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

Ze kent een aantal kernwaarden die haar kroost uitdraagt en waar ze zorg voor dragen:

 

Bij Moeke kan alles, Moeke is een café waar je ook iets kan eten, bij Moeke kom je vaker per week, Moeke is er voor iedereen, bij Moeke is alles lekker normaal, bij Moeke is kwaliteit vanzelfsprekend en bij Moeke voel je je thuis. Jij hebt het mooiste werk dat er volgens haar bestaat, namelijk het in de watten leggen van de gasten die Moeke bezoeken. Moeke’s credo is:

 

“Als jij goed bent voor de gast, dan is de gast goed voor jou“.

 

Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor jou, zo zijn Moeke’s kroostfeesten iets waar medewerkers nog lang over na praten en zorgt ze gedurende het jaar voor leuke uitjes en tickets.

Baas in de Horeca

Contact Moeke Scheveningen

Adresgegevens

Strandweg 155

2586 JM Scheveningen