Heb je het al gehoord?

Moeke steekt haar voeten in het zand en komt naar Scheveningen!

 

Ze komt op de allermooiste plek in Scheveningen, vlakbij de pier aan het strand. Moeke is dus op zoek naar heel veel handjes en zoekt trots in de branding. De komende periode komen er al verschillende bazen banen voorbij, omdat we graag willen dat iedereen zo goed mogelijk getraind begint aan zijn/haar Moeke avontuur.

 

We beginnen dan nu ook graag met alle keukenbazen. Met veel plezier zijn we op zoek naar iemand die de zaakjes komt regelen, iemand die daarbij assisteert én natuurlijk ook een mooi team dat het elke dag samen waar gaat maken.

 

Werken bij Moeke Scheveningen 

 

 

Moeke Scheveningen is een bijzonder bedrijf. Ik zit even bij Moeke is een begrip. Moeke is gastvrij, sympathiek en warm. Niet in de laatste plaats dankzij haar medewerkers. Het is aan jou om er nog meer uit halen. Zodat gasten met alle liefde en plezier zeggen: Ik zit even bij Moeke.

 

BEKIJK DE VACATURES
 

Een pre-opening job is hartstikke gaaf. Jij krijgt alles mee van A tot Z en mag direct bij Moeke in de keuken kijken aangezien ze je graag de kneepjes van het vak leert in één van haar bestaande vestigingen.

 

Pre-opening bediening job

 

Ze is al druk zoekende naar de beste, gezelligste en leukste bazen in de horeca. Je wordt de komende periode - tot de opening getraind en opgeleid om een echte baas te worden. Dit doen we bij o.a. Moeke Delft.

 

Voor de deur zie je twijfelende mensen om zich heen kijken, jij stapt erop af en weet ze te overtuigen lekker binnen te komen voor een kop koffie.Je weet de gasten aan tafel van A tot Z te bedienen, geeft hen suggesties en hebt in de gaten hoe het met hen gaat en of ze iets nodig hebben.

 

Of je nu net begint in de bedieing of al bakken ervaring hebt, Moeke zoekt bazen in alle soorten en maten: fulltime en part time medewerkers, 1e medewerkers, assistent bedrijfsleider en... bekijk de vacatures of er iets voor jou tussen zit! 

 

13. Trots - bediening.jpg

 

 

 

Pre-opening keuken job

 

Samen met het keukenteam ga jij straks zorgen dat de hele dag door mensen lekker eten bij Moeke Scheveningen. Goed gevulde salades, lekkere hamburgers, een stevige biefstuk of malse kipsaté. Riant belegde broodjes, bitterballen en lekkere soep. Natuurlijk is een goede kwaliteit vanzelfsprekend. Twintig carpaccio, tien burgers en…. Jij draait er je hand niet voor om want: je bent een echte keukenbaas en maakt er met jouw nieuwe Moeke team een waar feest van.

 

Van afwas tot keukenhulp en van kok tot sous-chef Moeke zette alle zeilen bij aan het water. 

 

MOE19016_FB_Werving_WT110.jpg

 

Moeke houdt de daadwerkelijke opening nog even geheim, maar wil graag als de zon weer wint aan warmte voor alle (bad)gasten klaarstaan, met jou in haar team. 

 

Zie jij het wel zitten bij Moeke, laat het ons weten en solliciteer HIER op jouw favoriete functie.

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs