Alle bazen topfit aan de start!

 

Voor al onze horecabazen is het weer bijna tijd om te gaan rennen. Om ze helemaal klaar te maken voor de start voorzien wij ze van verschillende trainingen. Voor topsport begin je immers op tijd met trainen!

 

De trainingen zijn niet alleen beschikbaar voor onze huidige bazen, ook voor onze toekomstige bazen. We willen vast ons team compleet maken en zijn daarom op zoek naar versterking. Solliciteer nu; en wij zorgen dat je topfit wordt!

 

De komende tijd staan er on- en offline trainingen, heerlijke proeverijen, leuke kennissessies en video’s klaar voor iedere horecabaas. Deze zijn terug te vinden op onze eigen online leeromgeving of worden on – en offline gegeven in samenwerking met één van onze leveranciers. Zo leert iedere baas alvast de organisatie, de producten en hun nieuwe collega’s kennen.

 

Zo hebben alle bazen in het Ginneken een leuke en leerzame proeverij gehad van OR&B, onze wijnleverancier.

Afbeelding ginneken.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar ook voor de bazen in Moeke Nijmegen staat alles klaar voor om een training te krijgen van Duvel en Bacardi!

Bacardi.jpgDuvel.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén van de andere leveranciers waar we samen verschillende online trainingen mee in elkaar hebben gezet is Coca Cola. Zij zijn als organisatie ook veel bezig met het ontwikkelen van horecapersoneel. Lees hier meer over in het interview met Coca Cola.

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs