Alle plannen kunnen je niet ontgaan zijn, Moeke timmert heerlijk aan de weg in 2020. Ze heeft weer prachtige plekken gekozen om zich te vestigen. Daardoor zit iedereen straks bij Moeke, maar nog belangrijker, wil iedereen natuurlijk bij Moeke werken. Echt? JA, Natuurlijk! Want luister... 

 

Het gaat onderaan de streep om: 

- geld. Je moet verdienen toch. 

- je werktijden. Zodat er genoeg tijd blijft voor leuke dingen. 

- wat er verder te halen valt. Feestjes, concert en festival tickets, sporten.. 

- hoe leuk het er is. Want je collega's kunnen zomaar je vrienden worden. 

 

slide1.png

werken bij moeke is écht het leukste dat er is

 

Ja, wacht. We werken ook heel hard. Maar dat doen we met z'n allen.. voor elkaar.. altijd! De horeca kan niet draaien zonder dat er betrokken, enthousiaste en bevlogen mensen werken. En of je nu al jaren ervaring hebt, of dat je het wel eens wil proberen: Jouw instelling is wat telt. 

 

part time en flexibel werken - bijbaan! 

 

Als je op fexibele basis komt werken bespreken we samen jouw rooster, geef jij aan wat je graag wil, op welke dagen en tijden en of dit vast is of misschien wel per week verschillend. Als we maar op elkaar kunnen rekenen. 

 

Reken dat maar uit.. Want je krijgt iedere week je geld gestort. Lekker toch. 
 

 

en als ik een full time job wil? 

 

Dan wordt het nog feestelijker en is Moeke echt je huiskamer. Ook hier geldt dat we samen kunnen kijken naar een vast rooster. De horeca is echt niet meer zo grillig als voorheen. We snappen dat je ook een keer weekend wil, niet 14u achter elkaar wil werken en misschien wat regelmaat wilt. 

 

Verder krijg jij netjes iedere maand je geld op de 25e (in het weekend ervoor) zodat je weet waar je aan toe bent en de nodige rekeningen optijd kan voldoen, maar vooral weet wanneer je die nieuwe schoenen kan kopen! 

 

ik ben 16 .. en nu? 

 

Vanaf je 16e mag je bij ons in de keuken en bediening komen kijken. Je mag dan overdag en 's avonds tot 23:00 werken.  

Wij raden het natuurlijk aan, een baantje in de horeca. Leren werken in een sociale omgeving. Je zit niet thuis - vinden je ouders ook vast wel eens lekker - en je kunt lekker geld gaan verdienen. Wekelijks uitbetaald dus! 

 

slide2.png

Doorgroeimogelijkheden? 

 

HEBBEN WE OOK! Horeca is echt niet alleen een bijbaan. Zeker niet bij Moeke, we zitten door heel Nederland, zijn een grote speler in de Nederlandse horeca én hebben ook nog andere concepten waar jij aan de slag kunt. Keuze's genoeg. 
Wij geloven in carrières in de horeca, in het vak horeca en in jou, dus laat maar zien wat je kunt baas!

 

training & opleiding? 

 

Als je bovenstaande hebt gelezen geloven wij dus in het vak horeca en in jouw ontwikkeling. Daar horen training en opleiding absoluut bij. 
Voor alle lagen in het bedrijf bieden we deze aan. Van leiderschapstrainingen tot het behalen van je SCA Barista certificaat. Hoe beter jij in je vak wordt, hoe meer je onze gasten een super beleving kunt geven. Win, win toch!? 

 

slide3.png

 

 

Kijk nog even naar onderstaande.. om je te enthousiasmeren zetten we Scheveningen even in het zonnetje. Maar vergeet ook niet dat we Moeke Enschede, Nijkerk, Rhenen, Delft en Breda-Ginneken voor je in de aanbieding hebben. Ohja, Moeke Nijmegen opent in maart haar deuren en Moeke Den Bosch volgt ook nog voor de zomer.. 

 

Check de vacatures en solliciteer op jouw favoriete job. 

 

Moeke Scheveningen zoekt jou: 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs