Als je in de horeca werkt, ziet men dit vaak als hard werken, en werken als iedereen vrij is, maar ze weten vaak niet wat je er allemaal voor terug krijgt! Zo is werken in de horeca fantastisch. Je maakt iedere dag wat anders mee, geen dag zal hetzelfde zijn. Omdat wij échte ambassadeurs zijn van werken in de horeca hebben wij een top 10 gemaakt waarom het zo tof is om een echte baas in de horeca te zijn.

 

  1. Horeca is de allerleukste branche: Want zeg nou zelf, wie wilt er nou niet de hele dag bezig zijn met wat iedereen het liefste doet; eten, drinken en gezelligheid!                     
  2. Je krijgt er een nieuwe familie bij: Gezellig, chagrijnig, druk, of moe… Jouw collega’s kennen je straks net zo goed als je familie. Je maakt het allemaal samen mee en zet er iedere keer weer je schouders onder. Dat maakt het werken in de horeca zo mooi, je krijgt er een nieuwe familie bij, je gaat van elkaar houden.                                                         
  3. Geen dag is hetzelfde: De ene dag zal het wat drukker zijn dan de andere. Op woensdagmiddag de lunch verzorgen, biertjes tappen tijdens de vrijdagmiddag borrel of op zondagavond het diner uitlopen. Jij staat iedere dag voor een andere uitdaging, geen dag is hetzelfde, want zeg nou zelf: Gewoon is ook maar zo saai!                                         
  4. Jij maakt mensen blij: Gasten komen naar jou toe omdat ze willen ontspannen, ze willen verwent worden, in de watten gelegd worden en dit doe jij met de grootste glimlach natuurlijk maar al te graag!                                                                                                                                                                                                                                                                  
  5.  Jij bent een beroemdheid: Jij bent de persoon die dat lekkere biertje heeft getapt, die de  perfecte cappuccino heeft gemaakt, de lekkerste hamburger heeft klaargemaakt, een gezellig praatje heeft gemaakt of het juiste advies heeft gegeven over dat heerlijke broodje waar de gast zojuist volop van heeft genoten. Jij maakt de beleving van de gast compleet, jij doet iets speciaals voor de gast, ze zullen je op handen dragen!                                                                                                                                              
  6. Je verbetert je vaardigheden: Jij krijgt de kans om je vaardigheden flink wat op te schroeven. Zo zul je veel beter in oplossingen kunnen denken, in de horeca moet je continu keuzes maken, en je moet dit vaak snel bedenken. Daarnaast zul je af en toe te maken krijgen met gasten die niet tevreden zijn, hierdoor zal jij een ster worden in het omgaan met kritiek.                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. Money, money, money: Laten we eerlijk zijn, je wilt natuurlijk goed verdienen. En in de horeca verdien je best goed! Als iedereen dus lekker op het terras zit, sta jij mooi geld te verdienen.                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
  8. Doorgroeimogelijkheden: Als baas in de horeca ben jij een echte baas in wat jij doet. Maar wat als je meer wilt of wij meer potentie in jou zien? Dan zijn er altijd doorgroeimogelijkheden We bieden allerlei trainingen aan om jouw skills verder te ontwikkelen en te zoeken naar die volgende stap in jouw carrière.                                          
  9. Bruin in de zomer: Tijdens de zomermaanden is het druk maar maak je geen zorgen dat je niet naar het strand kan om bruin kan worden. Door het werken op het terras kun jij onbewust prima werken aan je bruine teint en zit je work out er ook meteen op.                                                                                                                                                                 
  10. Hard werken geeft je energie: Door hard te werken maak jij het verschil; jij weet straks van aanpakken, jij kan straks goed presteren onder druk en stress komt niet meer in jouw woordenboek voor. Stel je eens voor… Met een voldaan gevoel napraten met jouw leukste collega’s na een dag hard werken onder het genot van een heerlijk drankje… wat wil je nog meer?

 Ben jij helemaal overtuigd en wil je ook een baas in de horeca worden? Klik hier voor onze vacatures! 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs