Trots op Moeke Delft! 

 

IMG_9806.jpg

Bij alle Moeke’s staat haar team met plezier en trots te werken om goed voor de gasten te zorgen. Daarin vinden we het belangrijk dat ze ook met de juiste productkennis en gastvrijheid hun werk kunnen doen. Training, ontwikkeling en doorgroeien is iets waar we ons dagelijks mee bezig houden, zodat we iedereen beter in hun werk kunnen maken en jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren.

 

Een mooie tool om te kijken hoe de serviceverlening in de zaak er voor staat is het uitvoeren van een mystery visit. Op basis van Moeke’s handboek worden de zaak, de medewerkers en de producten beoordeeld op een willekeurig moment. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de opmaak en smaak van de gerechten, de productkennis eb het gedrag van de medewerker maar ook of het terras netjes is aangeveegd en de kaarsjes aanstaan.

 

Eens in de zo veel maanden sturen we stiekem iemand langs en dan hoopt iedereen natuurlijk op een fantastische uitkomst en mooi verslag. Dat doen we samen met onze partner in trainingen Cenergy, waarmee we constructief bouwen aan onze gastvrijheid. De best behaalde resultaten van de visits belonen we graag, dus als jij er met je team iedere dag het beste van maakt kunnen er zomaar eens leuke dingen op je pad komen!

Bij een vorige mystery visit hebben we enkele medewerkers, van meerdere vestigingen een mooie avond weg mogen geven naar de grootste kroeg van Nederland: De Vrienden van Amstel Live.

 

Moeke is trots! 

 

Deze keer willen we echter één heel team in het zonnetje zetten. Het verslag was zo goed en leuk om te lezen, Moeke is enorm trots! Daar proosten we dan ook graag op, samen met alle bazen van Moeke Delft! Gefeliciteerd met deze top prestatie!

 

Hoe was het bezoek dan? 

"Heerlijk eten, verse producten, goede prijs / kwaliteitsverhouding. ...

De sfeer en medewerkers zijn en gedragen zich authentiek. Medewerkers maken een praatje, lachen mee, nemen de tijd voor je en werken toch door, bedienen losjes en toch
correct. Ieder op hun eigen manier. ... Niets lijkt teveel of onmogelijk."

Aldus de mystery gast. Zie ziet Moeke het graag!

 

IMG_20190408_122229.jpg

 

 

Al onze bazen in Moeke Delft maken ieder bezoek voor de gasten weer een beleving. Wauw!

 

Natuurlijk zijn we trots op al onze Bazen in de Horeca van Groningen tot aan Venlo en van Enschede tot aan Scheveningen.. Maar wie pakt de volgende winst? ;) 

 

Wil jij je ook aansluiten bij het team van Moeke Delft, ze zien je graag!

Bekijk meer van Moeke Delft hier.


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs