Moeke’s Blond.

 

"MOEKE’S BLOND Zo vol en rond. Zo lekker blond. Romig in de mond. Met een zomerse hint van stro. Trotseer haar bitterzoete karakter en Moeke overspoelt je met liefde en
plezier. Want dit is Moeke’s Blond schuimend bier."

 

Moeke is sinds jaar en dag trots op haar bier assortiment. Binnen dit assortiment is er voor iedereen een passend bier. Van jong tot oud, van blond naar donker.

Uiteraard mag daar een Moeke bier niet bij ontbreken. Moeke heeft ervoor gekozen om een mooi blond bier te brouwen. Dit bier is gebrouwen bij haar vrienden van Bax Bieren in Groningen. Tijdens dit proces hebben de medewerkers van Moeke een oogje in het zeil gehouden en de handen uit de mouwen gestoken om dit perfecte bier te brouwen.

 

‘We wilden een bier creëren dat even licht is als een pintje, maar met nog meer smaak. Het is een vol en vriendelijk doordrinkbaar blond bier geworden, perfect in combinatie met de Moeke burger, of om bij de borrel te drinken met bijvoorbeeld Moeke’s kaasstengels.’

 

 

 

STG_3168.jpg

 

 

 

Ze hebben meegeholpen, gesjouwd en natuurlijk geproefd! Daarom is Moeke niet alleen trots op haar bier, maar natuurlijk ook op haar medewerkers.

En zo zie je maar, bij Moeke kan alles, ook als je er werkt... sta je ineens bier te brouwen!

 

Moeke Blond bier

Soort: Blond
Alcoholpercentage: 6,5 %
Ingrediënten: water, gerstemout,
nuggethop, saazerhop & gist
Smaak: Fruitig & bloemig

 

Bekijk hier hoe Moeke’s Blond is gemaakt.

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs