Moeke ontvangt je graag op haar nieuwe locatie!

 

Ze heeft weer een unieke plek uitgekozen, Moeke opent 1 augustus haar deuren aan de Petterlaarsche Schans in Den Bosch. 

De komende weken zijn de laatste voorbereidingen zodat ze straks samen met haar kroost de gast extra goed kan verwennen. 

 

Wil jij graag onderdeel zijn van Moeke's kroost? 

We zoeken nog aanvulling voor zowel de bediening als de keuken. 

 

Bekijk hier de vacatures!

 

Persbericht:
Moeke opent 1 augustus haar deuren in Den Bosch

 

‘Ik zit even bij Moeke’ Moeke vestigt zich in Den Bosch op een bijzondere plek. Dichtbij de stad en tegelijkertijd ’buiten’. Een plek met een rijke historie, net als Moeke zelf. Op het stervormige eiland bevond zich vroeger het verdedigingsfort van Den Bosch, nu is de Pettelaarse Schans vooral een plek voor ontspanning en feest. Het is dan ook niet gek dat Moeke juist deze locatie gekozen heeft om haar nieuwste grandcafé te openen. Men zegt niet voor niks “Bij Moeke is het altijd feest”.

 

5f0ee2bc6e66334e944f64f2.png

Vanaf 1 augustus is Moeke Den Bosch zeven dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en

diner! Ook organiseert ze regelmatig leuke evenementen zoals live muziek op het terras en meer. Het authentieke pand is volledig verbouwd en biedt straks plaats aan 250 gasten. Op het flink uitgebreide terras, met het fijne uitzicht op het park, kunnen nog eens 150 gasten een plekje vinden. Moeke is ingericht met veel knusse hoekjes waar je alleen, als stel of met het hele gezin plaats kan nemen. Een biertje bestellen aan de prachtige bar kan natuurlijk ook. Parkeren is gratis, zowel bij Moeke voor de deur als in de toegangsweg naar de Pettelaarse Schans!

 

Moeke wil graag dat iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Of je nou komt voor een zakenlunch of lange borrel met vrienden, ze wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt! Moeke’s uitgebreide menukaart kenmerkt zich door herkenbare gerechten, zoals bijvoorbeeld diverse flammkuchen, heerlijk malse burgers en biedt voor ieder wat wils. Natuurlijk zorgt Moeke ook goed voor de kinderen met een speciale kinderkaart en activiteiten om lekker aan tafel bezig te blijven.

Moeke Den Bosch wordt de 8e Moeke vestiging onder de vlag van moederbedrijf Meyer Beheer. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Daar is Moeke inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Op 1 juli zijn zowel de deuren van Moeke Nijmegen alsmede die van Moeke Scheveningen geopend.

 

Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten. Moeke zorgt voor de hapjes en de drankjes. En natuurlijk een gezellige sfeer. ‘Ik zit even bij Moeke’ is dan ook het mooiste excuus om het wat later te maken. Om net iets langer te genieten, te tafelen of nog een laatste drankje te bestellen. Maar Moeke’s wil is geen wet. Bij Moeke kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet en waar je je vrienden mee naar toe neemt. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan Moeke’s Bar, een lekker bord eten uit Moeke’s keuken, een goed gesprek aan één van Moeke’s tafels of de voetjes van de vloer. Bij Moeke is het altijd feest.

 

Bron: Stappen & Shoppen

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs