Moeke Enschede op 13e plaats Café Top 100!

 

Wauw, wat zijn we trots op onze bazen in Moeke Enschede. Het mooie team wat daar staat heeft sinds de opening hard gewerkt om Moeke tot een fijne plek te maken aan de Oude Markt én met succes!

 

Bedrijfsleider Joyce is trots.

 

„Geweldig! En dat terwijl we net ongeveer 1,5 jaar open zijn. De sfeer, ons eten en drinken en de bediening, ze vonden het allemaal hartstikke goed tijdens de jurybezoeken. Dat hebben we met elkaar toch mooi voor elkaar gekregen.”

 

moekee3.png

 

 

 

Mystery Visits & Training

 

De lijst wordt jaarlijks samengesteld door Misset Horeca. Elk jaren ze anonieme vakjuryleden naar steden en dorpen om de cafés op verschillende punten te beoordelen. De juryleden nemen altijd wat te drinken en te eten. De beste 125 horecagelegenheden gaan door naar de volgende ronde. In die ronde krijgen de cafés opnieuw bezoek, maar dan van mystery guests. Zij beoordelen de ondernemingen opnieuw op dezelfde onderdelen, maar dan vanuit het oogpunt van de gast.

 

Ook op de Mystery Visits die Meyer Beheer zelf regelmatig uitvoert scoort Enschede goed. Er staat een stevig en consistent team die Moeke's kernwaarden goed onder de knie hebben. We zorgen er dan ook voor dat door middel van gastvrijheids- en producttrainingen iedereen weet hoe Moeke het graag ziet. 

 

Bedankt lieve bazen van Moeke Enschede.. 

voor jullie enthousiasme en inzet en gefeliciteerd met deze prachtige plek in de lijst! 

 

 

Houd Moeke Enschede in de gaten, zodat je er als eerste bij bent als er vacatures zijn! 

 

moekee.jpg


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs