“LIZ grandcafé” wordt “Moeke Nijmegen”.

 

Ken jij Grand Café LIZ bij Nijmegen? Daar naast de bioscoop, aan het water en het strandje? Moeke was er op bezoek en ze wist het meteen, hier wilde zij zich wel vestigen!

Sinds januari is Meyer Beheer eigenaar van LIZ, wat gedurende februari/maart verbouwd zal worden tot een Moeke. We zijn nu al trots op dit prachtige pand op deze mooie locatie én haar medewerkers.

 

Het team van LIZ heeft er zin en zal de komende periode in allerlei Moeke trainingen starten om er voor te zorgen dat ze straks als een sterk team klaarstaan voor de opening.

 

Kom jij Moeke’s trots versterken en samen met dit mooie team een vliegende start maken?

We zoeken aanvulling op het team in zowel de keuken als in de bediening! 

 

Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

 

 

 

[persbericht] 

 

LIZ grandcafé, gelegen aan de Lentse plas en Pathé Nijmegen, is een veelzijdige horecagelegenheid. Naast het grandcafé, kent de locatie ook een aparte zaal met een bar en een dakterras met prachtig uitzicht over het water. Tevens bevindt zich aan de zijkant van het pand een ijssalon met eigen terras.

Vanaf  10 februari zal LIZ gedurende een korte periode sluiten, om na een korte verbouwing medio maart verder te gaan als Moeke Nijmegen.
Moeke is een succesvol grandcafé concept dat zijn sporen inmiddels verdient heeft. ‘’Moeke wordt de nieuwe huiskamer van Nijmegen; een grandcafé waar iedereen, op ieder moment van de dag welkom is voor de koffie, lunch, borrel of diner. “Ik zit even bij Moeke” is inmiddels bij velen bekend. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer. Zij wil graag dat haar gasten zich thuis voelen en het hen aan niks ontbreekt. Voor Moeke zijn kwaliteit en sfeer heel belangrijk.

Moeke Nijmegen wordt de 6e Moeke vestiging onder de vlag van Meyer Beheer. Ook zullen er dit jaar vestigingen in Scheveningen en Ede geopend worden en zijn er vergevorderde plannen voor nog twee vestigingen elders in het land. Na de eerste Moeke in het Ginneken, een wijk in Breda, volgden al snel Moekes in Rhenen, Delft, Nijkerk en Enschede. Daar is Moeke inmiddels uitgegroeid tot een begrip.

 

 

 

 

moeke nijmegen.jpg


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs