Ahoy!

 

Meyer Beheer is trots op alle bedrijven die onder haar vleugels vallen, van Venlo tot aan Groningen en alles er tussenin. Ieder horecabedrijf wordt geleid door bevlogen ondernemers, bedrijfsleiders en restaurantmanagers. Eens in de twee jaar nodigen we hen dan ook graag uit voor een dag vol inspiratie op een mooie locatie met natuurlijk de nodige gezelligheid, een hapje en drankje.

 

DSC_3653.jpg

Nog niet eerder was de groep zo groot want met zo’n 100 collega’s hebben we er een feestje van mogen maken op de SS Rotterdam. Het voormalig schip van de Holland America Line ligt aan de kade van het Rotterdamse Katendrecht en vormde het perfecte toneel voor een inspiratievolle dag waarin trends en leiderschap centraal stonden.

 

Met Sergio Vyent als gastheer ging de dag van start met een praatje over de toekomst van Meyer Beheer en de ontwikkelingen van Burger King. Hierna was het woord aan Jos Klerx, sectorspecialist van de Rabobank, om ons te voorzien van de trends en ontwikkelingen binnen de horeca. De middag was verder voor Niek van den Adel die met ons in gesprek ging over leiderschap. Wat is een ‘inspirerend leider’? Is die er alleen om medewerkers gelukkig te maken? Niek nam ons mee in dé nieuwe manier van leidinggeven. Minder managers en meer leiders!

 

Van een dag stilzitten word je toch snel moe, we houden immers meer van rennen en vliegen. Even uitwaaien leek dan ook een prima idee na het eerste borreltje. Bij Meyer Beheer gaat het vaak in de hoogste versnelling en met veel PK’s. Een betere activiteit dan RIB varen konden we dan ook niet bedenken! Met 100 km/u over het water frist je op.

 

DSC_9625.jpg

 

Van zo’n rit wordt je ook hongerig en hebben we op grote hoogte genoten van een walking diner met prachtig uitzicht bij Inntel Hotels Rotterdam Centre, waarna we weer met de boot zijn teruggekeerd om er in de Ambassador’s Lounge nog een feestje van te maken. De voetjes gingen goed van de vloer zullen we maar zeggen.

 

De volgende dag vertrok iedereen weer na een stevig ontbijt richting huis of werk, al dan niet met lichte hoofdpijn.

Zo doen we dat Meyer Beheer. Wij hebben een fantastische dag gehad met al onze bazen in de horeca.. BEDANKT!!!

DSC_3679.jpg

 

Word jij ook bij ons Baas in de Horeca? Start je carrière dan nu en solliciteer direct, wie weet ben jij er de volgende keer wel bij ;).


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs