Groningen On Ice

 

Omdat de Drie Gezusters enorme schaatsliefhebbers zijn, hebben ze voor het vierde jaar op rij het gezelligste evenement van het jaar georganiseerd: Groningen On Ice.

 

 

goi3.jpg

 

 

 

Elk jaar steken de Drie Zusjes hun handen uit de mouwen om dit winterse  evenement te organiseren. De voorbereidingen hiervan beginnen al voor de zomer! Zondag 18 november is de opbouw van start gegaan, waarbij onze horeca bazen uit de keuken en bediening meehielpen. En het resultaat mag er zijn; 4 dagen later lag de ijsbaan er weer! 

 

Tot 6 januari staat er midden op de Grote Markt in Groningen een ijsbaan. De ijsbaan is 7 dagen per week open. Natuurlijk kan je hier heerlijk schaatsen maar ook organiseert De Drie Gezusters allerlei activiteiten zoals kinderfeestjes, curling, schoolschaatsen en ijshockeycompetities!

 

Ijsbazen

 

Groningen On Ice is nu al een groot schaatssucces, dit komt ook vooral door de enthousiaste medewerkers die elke dag opnieuw hun handen uit de mouwen steken, échte bazen zijn het! Op de vraag wat zij het leukste vinden aan hun werk, klinkt er in koor: ‘De gezellige sfeer!’ Zo horen de Drie Zusjes het graag. Ze nodigen je van harte uit om de ijsbaan in Groningen te bezoeken.

 

Alle schaatskoningen en koninginnen verzamelen zich hier om prachtige ijspirouettes te maken. Tijdens dit evenement komen maar liefst honderdduizenden bezoekers van alle leeftijden naar de ijsbaan. Maar naast urenlang ijsplezier kunnen schaatskoningen en koninginnen zich opwarmen bij het winterpaviljoen met een warme chocolademelk, of kies je toch voor die heerlijke Glühwein? Onze bazen staan voor iedereen klaar.

 

Kom je ook langs? 

 

Voor een warme of chocomel of voor een echte bazen baan!
Kom HIER direct meer te weten over De Drie Gezusters en haar vacatures en wie weet sta je binnenkort te werken bij Groningen On Ice! 

 

IMG_9635.JPG

 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs