Baas in de horeca en Enorm! 

Het complete plaatje, uitgedacht van concept tot naam. We realiseerden het met Baas in de Horeca: een uniek concept dat gericht is op nieuwe en bestaande horecamedewerkers. De achterliggende boodschap? Trots zijn op je vak en een baas zijn in de horeca.

 
Hoe het begon

Samenwerken met Meyer Beheer deden we (EnoRm) al langer, onder andere voor een aantal Moeke websites. Toen we begin vorig jaar kennismaakte met Lous & Boukje spraken ze over de grote ambitie van Meyer Beheer en de verschillende overnames van horecazaken die gepland stonden. Bij deze groei kwam ook meteen een uitdaging om de hoek kijken. Want hoe trek je goed personeel aan voor al die verschillende vestigingen?

 

IMG_20181112_153809 (1).jpg

Na een interne brainstorm met onze creatievelingen ontstond het idee om één centraal platform te ontwikkelen. Een platform om medewerkers te werven waar horecazaken zich bij aan kunnen sluiten. Hierbij vonden we het vooral belangrijk alle voordelen van een baan in de horeca te benadrukken. Zo kan menig collega bij EnoRm bevestigen dat een bijbaan in de horeca veel heeft opgeleverd. Goed omgaan met druk, klantvriendelijk zijn … Allemaal positieve effecten waar we nu profijt van hebben in het bedrijfsleven!

Dit bracht ons tot het concept Baas in de Horeca: trots zijn op je vak en goed zijn in wat je doet. Bam! Toen het concept uitgedacht was, was het de hoogste tijd het verder uit te werken. Intussen staat de complete eerste fase als een huis en zijn we klaar voor meer. De HR afdeling van Meyer beheer ontlasten en bovendien efficiënter en effectiever op zoek gaan naar echte bazen in de horeca.

 

De toekomst

Wij zien voor dit platform een rooskleurige toekomst voor ons. Stickers bij iedere horeca gelegenheid met “Hier werken de bazen van de horeca”en social media waarbij #baasindehoreca een begrip wordt zijn slechts voorbeelden. Een biertje doen of hapje eten is voor ons in ieder geval nooit meer hetzelfde. Wij zien geen ober of barvrouw meer, maar echte bazen van de horeca. Mensen die trots zijn op wat ze doen. En dat is het mooiste wat er is!

 

Over EnoRm.

Je kent de naam EnoRm misschien nog wel van de energiedrankjes of sandwiches. Nou, EnoRm is back! Als digital marketingbureau zijn we van alle markten thuis. Met design, tech en marketing blazen wij de digitale wereld omver. Not just pushing boundaries, but smashing them! Benieuwd? Neem dan een kijkje op de website van: EnoRm.
We are digital. Digital is EnoRm.

 

EnoRm-Groepsfoto1-V2.jpg

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs