Fijne feest.. werkdagen!

 

Het is natuurlijk heel herkenbaar als je in de horeca werkt. Jij werkt wanneer andere vrij zijn: In de weekenden, in de avonden en natuurlijk ook met de feestdagen.

Hoe hard we het soms vervloeken, stiekem vinden alle bazen het ook wel  gezellig. Er wordt in alle zaken hard gewerkt, maar de feestelijke sfeer de leuke teams en natuurlijk de gasten zorgen er ook voor dat je aan het van de avond met een voldaan gevoel de deur achter je dicht trekt.

 

Veel collega’s balen een beetje als je met kerst moet werken, maar het hoort er natuurlijk wel een beetje bij en samen word er altijd een leuke avond van gemaakt. Een van mij allerleukste kerstdagen was zelfs op het werk!

 

Janneke over één van haar kerstdagen in de horeca

 

Tijdens de avond zette iedereen een extra stap om te zorgen dat alle gasten een onvergetelijk kerstdiner kregen. De avond was ontzettend druk dus toen wij klaar waren was iedereen behoorlijk moe. Toch vonden wij dat we zelf ook wel een kerstdiner hadden verdient. Natuurlijk was er niemand die nog zin had om voor ons allemaal te gaan koken, dus de oplossing was simpel: we hebben voor iedereen pizza’s besteld. Een andere collega was laatst jarig geweest en had nog taart mee. Onder het genot van een fles champagne hebben wij de pizza’s gegeten en als “dessert” de taart. Echt een culinair hoogstandje was het zeker niet, maar de avond was onwijs gezellig. Natuurlijk hadden we ook wel met kerst ons eigen feestdiner, ’s middags of na de kerst. En dat is het belangrijkste met de feestdagen; samen een gezellige avond hebben of dat nou met je familie is of je collega’s.

 

Maak er met z’n allen wat moois van!

 

Alle bazen hebben een kerstpakket ontvangen en waar mogelijk een borreltje gedronken. Ook tijdens deze dagen proberen we goed voor iedereen te zorgen, dat doen zij immers ook constant voor onze gasten. En dat vinden we belangrijk.

Wij wensen alle bazen in de horeca hele fijne feestdagen toe. Misschien ben je heerlijk vrij, maar ook als je aan het werk bent… Geniet ervan!

 

 

 

kerst3.png


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs