De zusjes brouwen eigen ipa 

 

Maar liefst drie soorten hop, een tikje meer alcohol en een klein pepertje geven
De Drie Gezusters IPA een levendig karakter en een beetje pit. Een heerlijke ale, precies zoals de drie zusjes hadden bedacht. Bekijk hieronder hoe ze dat als bazen hebben aangepakt! 

 

 

 

 

Over De Drie Gezusters

 

Het verhaal gaat dat de drie dochters van Peter Stuyvestant, voormalig bestuurder van New York, niet konden aarden in de Victoriaanse tijd door de strenge fatsoensnormen en het conservatisme.


Op een goed moment namen de drie dochters hun intrede in het statige steenhuis, dat reeds dateert uit het jaar 1225. Sindsdien is er veel gezelligheid te bekennen in onze karakteristieke panden aan de Grote Markt en dat is door de jaren heen nooit
veranderd. Met respect voor onze rijke historie eren wij de dochters vandaag de dag nog steeds en draagt ons Grand Café vol trots de naam De Drie Gezusters.

 

 

Over de hele Zuidzijde van de Grote Markt wordt er door de bazen hard gewerkt in de verschillende cafés waar ze met plezier de lekkerste happen en dranken serveren. Ze zijn dan ook enorm trots op deze nieuwe aanvulling op het assortiment! 

 

 

Kom jij onze IPA serveren? Solliciteer hier als baas bij De Drie Gezusters! 

 


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs