Medewerker van de maand

 

We vinden het belangrijk om medewerkers te belonen, zo hopen wij het personeel te motiveren, enthousiasmeren en de betrokkenheid met elkaar en De Drie Gezusters te verhogen. Uit de bijna 300 bazen in de horeca die hier werken was Otto Hulsebos laatst medewerker van de maand!

Je kan medewerker van de maand worden wanneer je erkent wordt voor een zogenaamde 'uitstekende prestatie’. De medewerker heeft die maand extra zijn best gedaan en laten zien dat hij een goede medewerker/collega is. Ot is als werknemer van de maand gekozen, omdat hij altijd de gezelligheid in de zaak brengt, een positieve en energieke werkinstelling heeft en telkens weer klaar staat om bij te springen, op te vangen, en keihard te werken!

 

Iedereen kan medewerker van de maand worden. Managers en medewerkers kunnen een medewerker nomineren waarvan zij vinden dat hij of zij het verdiend om in het zonnetje gezet te worden.
 

 

Otto als baas in de horeca

 

Otto, door zijn collega’s ook wel Ot genoemd, is 21 jaar oud, komt uit Leek en woont in de binnenstad van Groningen. Otto werkt anderhalf jaar bij De Drie Gezusters in het Grand Café, zowel achter de bar als in de bediening. Daarnaast werkt hij ook in Sports Bar De Groote Griet achter de bar. Op de vraag waarom hij denkt dat hij medewerker van de maand is geworden is zijn antwoord: “Ik denk omdat ik altijd vrolijk en vriendelijk ben en ik sta er continue met een glimlach”.

 

STG_6549.jpg

 

Grote horeca familie

 

Onderdeel zijn van de grote horecafamilie aan de zuidzijde biedt veel (doorgroei)mogelijkheden en afwisseling in werkzaamheden, maar het leukste aan zijn werk vindt Otto het contact met gasten. “Ik doe graag mijn best om gasten een leuke ervaring te bezorgen!”.

 

Baas in de horeca

 

Werken bij de zusjes betekent volgens Otto dat je een doorzetter moet zijn. “Ik zou het iedereen aanraden om bij De Drie Gezusters te werken, maar dan moet je er wel van houden om hard te werken en door te pakken”. Otto werkt ongeveer 40 uur per week, maar hierin zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan je ervoor kiezen part time enkele dagen te werken of full time. Alles kan bij De Drie Gezusters!

 

Barman/barvrouw zijn bij De Drie Gezusters is meer dan alleen drankjes maken en biertjes tappen. Samen met je team ben je de trots van het bedrijf. Gastvrijheid is jouw passie. Ook als bedieningsmedewerker ben jij super belangrijk, want zonder jou komen de drankjes en gerechten niet op tafel. Je zorgt er voor dat de tafels en het restaurant schoon en netjes zijn. Jij komt door de hele zaak. Een lach is moeilijk van je gezicht te vegen en dat vinden dat gasten zo leuk aan onze bazen!   

 

 

 

Baas worden bij De Drie Gezusters

 

Lijkt jou het werk van Otto als bar- of bedieningsmedewerker ook leuk om te doen? Bekijk hier de vacatures in Groningen, solliciteer en wie weet ben jij de volgende baas van de maand!


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs