Horeca Top 100 2019

 

nummer 35: Meyer Beheer

 

Laurens Meijer is met zijn Meyer Beheer aan expansie bezig. En dan hebben we het nog niet eens over zijn ‘side project’ Burger King. In Scheveningen alleen al bouwt hij twee zaken: een Hard Rock Café en een vestiging van succesformule Moeke.

 

Horeca Top 100 2019 nummer 35: Meyer Beheer

Omzet: €58 miljoen (€45 mln) ↑28,9%
Vestigingen: 43 (33)
Fte: 793
Rapportcijfer: 8
Economisch klimaat: 7
Verwachte omzetgroei: 20%

 

 

 

 

Met de lancering van Baasindehoreca.nl heeft Meyer Beheer sinds afgelopen jaar een eigen online platform om personeel te werven. De website bundelt alle vacatures van de verschillende horecabedrijven die vallen onder Meyer Beheer. Vooralsnog zijn hier de vacatures van de zogenaamde ‘eigen exploitaties’ van Meyer Beheer te vinden, maar in een later stadium ook die van alle verpachte horecabedrijven door heel Nederland. Het is een flinke investering geweest, maar Meyer Beheer verwacht zo als grote werkgever – 43 vestigingen in Nederland, waar er in 2019 12 bij moeten komen – werknemers kansen te kunnen bieden en dat te faciliteren.

 

 

BRON: Misset Horeca

 

 

 

m38.jpg

 

 

werken als baas bij meyer beheer 

 

Als bedrijf zijn we erg trots op deze nieuw verworven plaats in de bedrijven Top 100. 

Onze bazen in het hele land mogen hier natuurlijk ook heel trots op zijn, want zonder hen is de groei die het bedrijf doormaakt niet mogelijk. 

Door de dagelijkse inzet van alle bazen door heel Nederland, zorgen ze voor hun eigen carrière mogelijkheden en (door)groei, want (omzet)groei zorgt ook voor meer kansen. 

 

Bedankt toppers! Laten we met z'n allen blijven groeien en nóg meer bazen in de horeca verwelkomen.. volgend jaar gewoon nog hoger in de lijst! 

 

Kijk snel verder op de site voor de leukste vacatures

 

STG_6992.jpg


Deel deze pagina:


Gerelateerde blogs