STG_3058.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Werken in de horeca is topsport, een teamsport, knallen op de werkvloer en
je shifts afsluiten met een voldaan gevoel. Werken in de horeca is trots zijn
op je vak. En the sky is not the limit, dat voel jij. Maar hoe vind je de juiste
baan? En waar worden jouw ambities werkelijkheid?


Baas in de horeca helpt toppers in de horeca bij het vinden van de ideale
baan. Of dat nu in de bediening is, in de afwas, in de keuken of achter de
bar. We koppelen gepassioneerde vakmensen, jong en oud, aan uitdagende
horecafuncties. Een functie waar je jouw eigen pad aflegt en alle vrijheid
hebt om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de horeca helpt je
groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo
wordt werken in de horeca nog leuker en uitdagender.


Of je nu een ‘horeca native’ bent of een getalenteerde horeca pioneer. Voor
iedereen met een onuitputbare drive die wil werken, leren en ontwikkelen,
is er een passende functie. Haal het maximale uit jezelf en sluit je aan bij
#BIDH. Dan ben je niet zomaar een horecamedewerker. Dan ben je een
baas. Een baas in de horeca.

 

 

 

 

 

 

Over Meyer Beheer

 

 

Baas in de Horeca is een initiatief van Meyer Beheer BV. Als een van de grootste horeca werkgevers in Nederland willen we ook de beste en leukste werkgever zijn. Jij bent als medewerker ons belangrijkste kapitaal en jouw kennis en kwaliteiten zijn onmisbaar voor ons succes. Met de gastvrijheid en zorg waarmee jij onze gasten verrast en verzorgt, doet Meyer Beheer dat ook voor jou. Er wordt samen hard gewerkt - met passie, ambitie en TROTS - én gelachen!


Meyer Beheer vindt goed werkgeverschap dus erg belangrijk. Dat zit hem uiteraard in goede primaire
arbeidsvoorwaarden, maar denken we ook graag aan de secundaire arbeidsvoorwaarden ofwel: Hoe
maken we werken in de horeca zo leuk mogelijk!


Zo zorgen we voor training en opleiding in alle lagen van de organisatie met zowel online als offline leren. Zorgen we voor een prettige werkomgeving, kan je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je misschien wel korting bij jouw favoriete zaak en zijn de personeelsfeesten de avonden waar nog lang over wordt nagepraat.


Je kunt ook lekker jezelf zijn. Dat vinden we namelijk belangrijk, voor iedereen die gastvrijheid en het verwennen van de gasten op nummer 1 heeft staan is er plek als baas in de horeca!