Filters


Over De Bruine Pij

 

Dat ene café in Breda, onder de Grote Kerk, waar je lekker jezelf kunt zijn. Dat café met het vriendelijke personeel, waar op zondag een bandje staat te spelen. Waar welk feestje met beide handen aangepakt wordt en waar het te doen is tijdens ieder festival. 

 

Kom in de zomer lekker in de zon zitten op ons mooie terras aan de Grote Kerk, of zoek in de winter de gezelligheid op in ons knusse bruine café. Geniet het hele jaar door van lekkere koffie, huisgemaakte appeltaart en de mooiste speciaalbieren. Tot snel!

bruinepij.PNG

 

Over werken bij De Bruine Pij

 

Dat ene Bredase café onder de Grote Kerk, waar je lekker jezelf kunt zijn. Door onze no-nonsense manier van doen, gecombineerd met heel veel Brabantse gezelligheid, voelt bijna iedereen zich hier thuis. Of dat nou op een ouderwetse stapavond is, het lekker lang blijven hangen op het terras met en mooi speciaal biertje of omdat je van live muziek en evenementen houdt.

De komende maanden gaan we naast café de sprong maken naar een volwaardig lunch- en borrelcafé. Met 60 plaatsen binnen en meer dan 250 zitplaatsen verdeeld over 2 terrassen kunnen onze bezoekers met een goed gevulde maag de bruisende Bredase avond in.

Deze zomer starten we met de bouw van ons stadshotel welke boven het café komt. De Bruine Pij is vol in ontwikkeling en biedt jou als Baas in de Horeca enorm veel mogelijkheden.