Filters

Loading...

Over horeca vacatures in Deventer

Wil jij werken in het bruisende horecaleven van Deventer? Van sandwich artist tot ober, wij hebben de leukste horeca vacatures in Deventer voor jou.

 

Als horecamedewerker in Deventer ben je een echte aanpakker, je kunt de drukte goed aan en houd van het contact met gasten. Elke dag zorg jij met een hecht team ervoor de lekkerste gerechten, de beste bediening, het warmste ontvangst en de gezelligheid die zorgt dat de gasten terugkomen. Saai is het nooit, de dagen vliegen voorbij. Bekijk de horeca jobs in Deventer en vind snel jouw nieuwe horeca baan! 

STG_6487.jpg

Horeca zaken in Deventer

Als oude Hanzestad is het centrum van Deventer rijk aan met karakteristieke gebouwen. Met veel bezienswaardigheden, winkels en natuurlijk eetgelegenheden komen veel mensen langs in de altijd bruisende stad. De horeca van Deventer vind zich veelal in het oude centrum en biedt veel mogelijkheden!

 

Midden op de Brink, één van de mooiste pleinen van Nederland vind je Grand Café Hans & Grietje. In een prachtig monumentaal pand dat de traditionele sfeer van vroeger ademt. Meer weten over Hans & Grietje in Deventer en de openstaande vacatures? Lees hier meer:

 

file5.jpeg

Werken bij Baas in de Horeca in Deventer

 

Werken in de horeca doe je voor jezelf, de gezelligheid, het fantastische team waarmee je werkt en de gasten. Het hele totaalplaatje moet kloppen. Daarbij horen natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden! De horeca jobs bij Baas in de Horeca in Deventer bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor jou als medewerker. Als Baas kun je jouw eigen pad afleggen en heb je alle vrijheid om je skills te laten zien én te ontwikkelen. Baas in de Horeca helpt je groeien. Met trainingen en opleidingen in alle lagen van de organisatie. Zo wordt werken in de horeca in Deventer nog leuker en uitdagender. Ook zorgen we voor een prettige werkomgeving, ontvang je altijd op tijd je salaris, bepaal je je eigen rooster, kun je zomaar ineens verrast worden met concertkaarten, krijg je korting bij jouw favoriete Meyer Beheer-zaak en wordt je uitgenodigd voor onvergetelijke personeelsfeesten. Ontdek alle horeca vacatures in Deventer voor de start van jouw horeca avontuur.