De Bedrijfsleider aan het woord!
Onderdeel van één grote familie.

Mijn naam is Sil, bedrijfsleider van de Drie Gezusters. Wij zijn misschien wel één van de grootste horecabedrijven van Nederland, gelegen in hartje Groningen aan de Grote Markt. Wij zijn onder te verdelen in 4 verschillende bedrijfsonderdelen; uiteraard De Drie Gezusters, Café Hoppe, Sportsbar de Groote Griet, Upstairs voor het dansen tot in de late uurtjes en Hotel de Doelen. Samen zorgen ze voor een uniek bedrijf dat ook écht 24 uur per dag doorgaat

.

Zelf ben ik de afgelopen 20 jaar doorgegroeid van terrasober tot bedrijfsleider. Als je echt de ambitie hebt kan je doorgroeien.

Elke dag wanneer ik naar mijn werk fiets merk ik dat ik weer iets blijer word naarmate ik dichterbij kom. Wanneer je het echt leuk vindt wat je doet, voelt het ook zeker niet als werken.

 

Als je baas bij ons wordt, word je onderdeel van één grote familie.

Baas in de Horeca 3 gezusters - Sil.jpg

Over Hotel de Doelen

 

In hartje centrum Groningen vindt u, tegenover de Martinitoren, een prachtig hotel in een monumentaal pand dat al zo’n 200 jaar plek tot overnachting biedt: Boutique Hotel De Doelen.

 

Boutique Hotel De Doelen bevindt zicht aan de Grote Markt, hét gezellige middelpunt van de stad. In de klassiek ingerichte lounge kunt u zich eerst van een drankje laten bedienen door het vriendelijke personeel voordat u zich naar uw kamer begeeft.

 

Het maakt niet uit of u vervolgens nog het bruisende nachtleven induikt of besluit pas de volgende dag de vele bezienswaardigheden te bezoeken: u voelt zich meteen welkom in Groningen!

 

Baas in de Horeca

Vacatures bij Hotel de Doelen

Geen vacatures beschikbaar

Contact Hotel de Doelen

Adresgegevens

Grote Markt 36

9711 LV Groningen