Hans & Grietje aan het woord.
Bij ons is iedereen welkom.

 

Arjen, de enthousiaste ondernemer, staat aan het roer van Grand Café Hans & Grietje. 'Samen met ons bedienings-  en keukenteam zorgen we graag voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. We bieden lunch, diner, high tea en diverse groepsarrangementen.

 

Grand Café Hans & Grietje ligt aan het historische en mooiste plein van Nederland de Brink, naast de Waag. We hebben 90 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op ons terras. Wij zijn dagelijks open vanaf 10:00 uur.

Naast vele vaste gasten uit Deventer ontvangen wij veel dagjes mensen die onze mooie Hanzestad komen bezoeken voor een dag of lang weekend.

 

Bij Hans & Grietje is alles mogelijk: van koffie/thee met huisgemaakt gebak, uitgebreide lunch, borrel, diner met een heerlijke eetcafé menukaart tot avonden met live muziek en (bedrijfs)feesten en borrels. Onze roosters zijn erg flexibel (werken wanneer het jou uitkomt) en onze personeelsadministratie is top geregeld (goede salariëring) met mogelijkheden tot (zelf)studie en ontwikkeling van je capaciteiten. Enthousiast geworden?!

Baas in de Horeca 109377035_2687117354889000_3354646213059956962_o.jpg

Over Hans en Grietje

 

Bij ons kunt u altijd terecht

 

Of het nou hartje winter is of een warme, zonnige dag: bij Hans & Grietje kunt u altijd terecht! Op het terras met 65 zitplaatsen, in de serre met een mooi uitzicht op de Brink of in ons restaurant waar u kunt kiezen uit de meest uiteenlopende gerechten. En wist u dat we ook groepsarrangementen bieden? Van lunchbuffet tot een walking dinner!

 

Wij zorgen voor een ontspannen en ongedwongen sfeer. Zomers breiden we uit met een gezellig terras waar de gasten heerlijk kunnen genieten van lunch, diner of een heerlijke borrel. 

Baas in de Horeca

Contact Hans en Grietje

Adresgegevens

Brink 76

7411 BW Deventer