Bazin aan het woord.
Het leukste restaurant van Etten-Leur

Het gezelligste Grand Café in het hart van Etten - Leur. Geniet van onze ruime keuze aan lunch, diner, borrelhapjes en speciaalbieren.

 

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Ons uitgebreid terras ligt zowel aan het Raadhuisplein als aan de Markt waardoor u bij ons op het terras altijd kunt genieten van de zon en het levendige uitzicht.

Baas in de Horeca b26.jpg

Over Grand Cafe The Butler

 

Door de gunstige centrale ligging en met de bioscoop een paar passen bij ons vandaan, zijn wij het stralend middelpunt van bruisend Etten-Leur. Een echt Grand Café waar altijd iets te beleven is. Met onze sfeervolle inrichting en bruisend terras kan je altijd genieten van een welkom thuis gevoel. Wij zijn daarom, mede dankzij onze medewerkers, al 4 jaar op een rij uitgeroepen tot leukste restaurant van Etten-Leur! 

 

Laat je ’s morgens verwennen door onze heerlijke verse huisgemaakte appeltaart onder het genot van een kopje koffie met een krantje of één van onze vele tijdschriften. We hebben een ruime lunchkaart, onze welbekende High Tea, High Wine of High Beer. ’s Avonds laten gasten zich verrassen door ons 3 gangen keuze met maar liefst keuze uit 6 voor-, 6 hoofd- en 6 nagerechten én hebben we een driegangen bioscoopmenu inclusief bioscoopkaartje. 

 

Enjoy the good life en kom gezellig bij ons werken! 

 

Daarnaast kan je de hele dag genieten van onze uitgebreide borrel en drankenkaart met altijd meer dan 60 speciaal bieren waarvan 10 van de tap.

 

Kortom, The Butler is een echt Grand Café waar van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat altijd leven in de brouwerij heerst en waar u altijd kunt genieten van een warm welkom gevoel!

Baas in de Horeca

Contact The Butler

Adresgegevens

Markt 8

4875 CE Etten-Leur